Flødeboller med jordbær

De færreste tør kaste sig ud i at lave flødeboller selv. Men det er faktisk nemmere, end man lige skulle tro. Vi har placeret et sødt, rødt jordbær i midten af flødebollen, så den er ekstra uimodståelig. Se hvordan du gør i galleriet nederst i artiklen

TIP: Det er meget nemmere at overtrække flødebollerne, hvis du bruger meget chokolade. Har du chokolade tilovers efterfølgende, kan du blande nødderester i og lave lidt nødde-chokoladetoppe.

Flere gode flødeboller: Mini-flødeboller med hindbær

Det skal du bruge til flødeboller med jordbær:

12-15 stk.

Bunde:

  • 150 g marcipan
  • 30 g æggehvider
  • 60 g sukker
  • 1 spsk. frysetørret jordbær

Skum:

  • 1 dl vand
  • 300 g sukker
  • 150 pasteuriserede æggehvider
  • 12-15 jordbær

Pynt:

  • 500 g mørk chokolade-overtræk eller mørk chokolade
  • 1 spsk. perlemorsstøv

Se hvordan du laver dine flødeboller med jordbær i galleriet: