Småkager & Cookies

Cookies med friske tranebær

Bag lækre sprøde cookies, hvor den klassiske chokolade er blevet skiftet ud med friske tranebær.
af Renate Rosenmeier 17.01.2022 Foto: Jes Buusmann
Lækre cookies med tranebær
24 personer

  • 110 g blødt smør
  • 100 g sukker
  • 50 g brun farin
  • 1 æg
  • 1 tsk appelsinjuice
  • ¼ tsk natron
  • ¼ tsk salt
  • 150 g mel
  • 100 g hakkede friske tranebær

Cookies med tranebær

  1. Tænd ovnen på 190°. Rør smør, sukker og farin sammen til en cremet masse. Tilsæt æg og juice, og rør godt. Bland natron og salt med melet i en anden skål, og vend det hele i dejskålen. Vend forsigtigt hakkede
  2. tranebær i dejen. Sæt en høj teskefuld dej på en bageplade med bagepapir, og sørg for god afstand mellem kagerne (ca. 5 cm). Bag dem i ovnen i 12-15 minutter, indtil de er lysebrune i kanten. Afkøl kagerne på en bagerist, og server.