Kager

Pizza Gino

Dessertpizza med hvid chokolade og sommerbær
af Bogen "One More Slice", Leila Lindholm, Gyldendal 18.01.2013

Den hvide chokolade får en fantastisk og sprød smag i ovnen, som passer perfekt til de friske bær på denne dessertpizza.

Overrask dine gæster med en utraditionel dessert.

1 stor dessertpizza/4 portioner

• ¼ portion pizzadej (se opskrifter nederst)
• 125 g ricotta
• 100 g blandede bær (jordbær, hindbær, blåbær og ribs)
• 50 g god hvid chokolade
• 1 spsk rørsukker
• Flormelis og frisk basilikum til pynt

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Varm ovnen til 250°. Lav pizzadej efter grundopskriften.

Rul dejen tyndt ud, og bred et lag ricottaost på. Skær jordbærrene i skiver, og læg dem sammen med de øvrige bær på din dessertpizza. Hak chokoladen, og drys den samt rørsukker over bærrene.

Bag din dessertpizza midt i ovnen i 5-10 minutter. Sigt flormelis over, og pynt med frisk basilikum.

Få flere opskrifter på pizzaer her:

De salte

Prosciutto e fichi
Pizza al
Pizza al funghi
Pizza Caprese
Pizza bianca

De søde


Pizzadej -
grundopskrift


Mascarpone-
pizza med
ferskner


Figenpizza med
chokolade