Aftensmad

Kyllingesalat med avocado og jordbær

Lav en sprød kyllingesalat med cremet avocado og søde bær på dage, hvor maden både skal være velsmagende og være nem!
Opskrifter og 25.07.2017 foto: Inge Skovdal/skovdal.dk.

Når det er sommer, og vejret er godt, vil de fleste af os gerne bruge så mange vågne timer udenfor som muligt. Man mister lysten til at lave avancerede og tidskrævende retter i køkkenet, for det skal bare være nemt. Prøv denne sprøde salat med kylling, avocado og jordbær!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se også: Dampet laks med citrongræs og ingefær

Det skal du bruge til kyllingesalat:

  • 800 g kyllingebrystfileter
  • Lidt olie
  • 2 små rødløg
  • 500 g jordbær
  • 3 avocadoer
  • 1 romainesalat
  • 2 spsk. balsamicoglace eller kirsebærsirup (større supermarkeder)

Prøv også: Sommersalat med radiser og ærter

Sådan gør du:

  1. Steg kyllingefileterne på en grillpande i lidt olie, og skær dem i mundrette stykker.
  2. Pil rødløgene, og skær dem i ringe.
  3. Pil jordbærrene, og skær dem i halve.
  4. Fjern avocadoernes skræl og sten, og skær dem i skiver.
  5. Vask salaten, og fordel den på 4 tallerkener eller et stort fad.
  6. Anret kylling, løgringe, jordbær og avocado på salaten, og dryp med balsamicoglace eller kirsebærsirup.

Se også: Verdens nemmeste melonsalat