Aftensmad

Trin for trin: Sådan laver du sushi til nytår

Lad nytåret gå helt i fisk med hjemmelavet sushi til alle. Alle kan være med på opskriften her, hvor vi guider dig trin for trin til at lave flotte, velsmagende stykker af den japanske spise.
Foto og 18.12.2017 opskrift: Linn Grubbström og Jacob Damgaard.

Hvis du vil skifte den klassiske nytårstorsk ud med en anden ret med fisk, så må sushi da lige være sagen. Det er faktisk slet ikke så svært at lave, og skulle det alligevel knibe, så guider vi dig trin for trin i galleriet nederst. Fyldet kan varieres i det uendelige, prøv fx krabbe, dybstegte rejer eller lynstegt tun.

Styr på kransekagen? Sådan får du succes med den!

Du kan sagtens lave sushien dagen før, så du ikke skal junglere med pander og gryder i dit stiveste puds. Tag det blot ud af køleskabet en halv time før servering, så det ikke er helt koldt. Vupti, så er der hjemmelavet nytårssushi af den fornemmeste slags!

Det skal du bruge til nytårssushi:

Se også: 3 festlige drinks til nytårsaften

I galleriet kan du se, hvordan du laver nytårssushi:

Naturligt nytår: Pynt op med stjerner