Forretter

Luksussandwich med gedeost og hellefisk

Nyd denne lækre sandwich med gedeost og hellefisk til frokosten
af Marie Melchior 6.02.2009 Foto: Betina Hastoft

12 skiver rustikt landbrød
• 2 spsk olivenolie
• 110 g frisk gedeost
(Soignon)
• 6 skiver røget hellefisk
• 3 avocadoer
• 1 citron
• 1 bakke lucernespirer
• 1 bundt radiser
• 1 bakke babyspinat

Rist de 12 skiver brød. Dryp dem med olivenolie. Smør gedeost på hver skive. Læg en skive røget hellefisk på 6 af brødskiverne. Halver avocadoerne, og skær dem i fine skiver. Læg ½ skive skåret avocado på brødet. Dryp med citronsaft hen over. Pynt med lucernespirer. Vask radiserne, skær dem i tynde skiver, og læg dem på sammen med friske babyspinatblade. Luk sandwichen med de resterende brødskiver, og skær sandwichen i trekanter.