15 tegn på at du bor på landet

Frisk luft i næsen og åbne vidder så langt øjet rækker er for mange lig med øget livskvalitet, og de seneste år er det gode liv på landet blevet mere og mere populært. Flere og flere danskere tager springet fra by til land - og det forstår vi godt her på redaktionen; livet midt i naturen kan nemlig bare noget helt særligt!

Har du startet et nyt liv i landlige omgivelser for nyligt, eller har du altid været vant til at bo langt væk fra byens stress og jag? Så kan du måske nikke genkendende til en eller flere af disse 15 skønne og sjove ting.

15 tegn på at du bor på landet

#1: Sneen er knap forsvundet fra jorden, før du har planlagt, hvad du skal have i køkkenhaven i år

Hvor mange nye sorter, skal du prøve af denne sæson, og hvad skal forspires hvornår? Du har en skudsikker plan klar! Man skulle jo nødigt gå glip af noget ...

#2: Genbrugsbutikker og loppemarkeder er en sportsgren

Der er ikke tal på, hvor mange gange du har fundet frem til lige det, du stod og manglede og fået det med hjem for en slik.

#3: Dine yndlingssko er både vand- og vindtætte

Og du har mindst ét par sko, som du kun har på, når du er hjemme. 

Læs også: Køkkenhave på den nemme måde

#4: Du vil hellere reparere og renovere end at købe nyt

Du har levet den grønne upcycling-stil lang tid, før den overhovedet blev moderne - og ærgrer dig gevaldigt, når du en sjælden gang imellem faktisk er nødt til at smide noget ud.

#5: Det er ikke usædvanligt, at venner og naboer kommer på besøg, uden I har aftalt det

Din dør er altid åben, og du kan for det meste også lige byde de uanmeldte gæster på et stykke kage fra dagen før eller en hjemmebagt bolle fra fryseren

#6: Dårligt vejr er en skrøne

Du nyder at være ude hele året rundt og har et sæt tøj der passer perfekt, ligegyldigt hvad dagens vejrudsigt byder på.

#7: Takeaway? Phhhtt...

Intet kan slå din hjemmelavede mad med frugt og grønt fra haven & drivhuset. Det er både du og alle der nogensinde har været på besøg helt enige i!

#8: Du har altid gang i et projekt - eller ti

Et bed der skal luges, et hegn der skal fikses eller en klud der skal hækles... Du kan ikke huske, hvornår du sidst har manglet noget at give dig til. Og så mener nogen, at livet på landet er kedeligt?!

#9: Du synes, at blå himmel og åbne vidder slår højhuse og bylarm til enhver tid

Faktisk forstår du ikke, hvordan folk i byen nogensinde får lukket et øje. Du sover i hvert fald allerbedst, når der er komplet ro omkring dig.

#10: Intet slår at hente helt friske æg i hønsehuset

Mange vil måske ikke kunne ane forskellen, men du ved fra erfaring, at friske æg smager tusinde gange bedre end dem køledisken i supermarkedet. 

Se også: Lad boligen emme af landlig idyl

#11: Du bruger aldrig nøglen til hoveddøren

Hvorfor låse? Der kommer jo aldrig nogen forbi alligevel. Og skulle der en sjælden gang vise sig et nyt ansigt i området, kan du være sikker på, at hver eneste af dine naboer holder øje.

#12: Du vil altid foretrække vilde, friskplukkede markblomster over en buket roser fra blomsterhandleren

Og generelt elsker du at bruge naturen i indretningen. Fine løgplanter i potter og krukker om foråret, smukke buketter om sommeren, yndige kranse om efteråret og grene og gran om vinteren. Mulighederne er uendelige!

#13: Du sætter pris på de små ting

Sol fra en skyfri himmel, fugle der fløjter i haven, de første farverige efterårsblade på træeerne eller lugten af nyslået græs ... Du lægger mærke til de små ting i hverdagen, og de kan hurtigt gøre en god dag endnu bedre.

#14: Du tror ikke dine egne ører, når du hører om huslejepriserne i byerne

Er der virkelig nogen, der frivilligt betaler dyre domme for at bo på så lidt plads omringet af så mange andre mennesker? Og får de ikke engang en stor have med i prisen?!

#15: Tørretumbler? Nej tak!

Intet dufter skønnere end rent vasketøj, der har fået lov at tørre i det fri.

Grøn inspiration: 12 hyggekroge til din have

Kilde: countryliving.com