I november ser vi frem til...

Der er ikke meget, der slår indendørs hygge med tændte stearinlys, varme tæpper og ild i pejsen. Selvom det er en kold tid, holdes hjerterne varme af hyggelige stunder. Vi har samlet 10 af de ting, vi glæder os allermest til i november.

Se også: Lys i efterårshaven / dekorér din have


 

I november glæder vi os til...

  1. At tage hul på juleforberedelserne, så vi ikke skal bruge december på at stresse. Tag fx på kongeligt julemarked i Kronborg slot imellem d. 30 november - 2 december, hvor du kan shoppe de fleste jule-og adventsgaver. Det koster 75 kr. pr. næse, og billetterne kan du bestille.
  2. At svinge haveredskaberne udendørs. Selvom det er november, er der stadig masser af gøremål i haven.  Det er blandt andet tid til at sikre dine krukker imod frost, så de ikke sprænger, når frosten rammer.
  3. At lave smukke glimtende juletræer, som ikke kun pynter i julen, men er fine hele året rundt.
  4. At fejre mortensaften med en lækker og saftig and i familiens og venners skønne selskab.
  5. At omfavne at vejret indbyder til indendørsaktiviteter. Der er fx ingen skam i at bruge hele dagen på at hækle pæne puder, der pynter i hjemmet, når det alligevel regner og er koldt udenfor.
  6. At pakke os ind i en stor, vamset trøje, og lækre riste kastajner over åben ild.
  7. At læse i det nye ISABELLAS med en stor kop varm chokolade i hånden.
  8. At samle naturmaterialer ind til årets juledekorationer og -kranse i smukke omgivelser. Der er fx rig mulighed for at finde mos, kogler og andre naturlige elementer, der pynter i hjemmet på Ginnerup plantage. Arrangementet finder sted på Ginnerupvej, ved P-pladsen nær jættestuen, 7860 Spøttrup d. 18 november, og det er gratis deltage. 
  9. At bage det lækreste fletbrød med chokolade, der med garanti får hele hjemmet til at dufte af hygge!
  10. At dekorere efterårs- og vinterhaven med lyskæder, fakler og lanterner.

Se også: Hjemmelavede ansigtsmasker

Læs også: Din guide til hjemmebrygget gourmetkaffe