I marts ser vi frem til ...

Indrømmet: Vi ved godt, at marts ikke altid er, hvad den udgiver sig for at være. Hvert år regner vi med sol og varme, men selvom marts er lig med årets første forårsmåned, vinker vi ikke nødvendigvis farvel til det upålidelige vejr.

Men her på ISABELLAS er vi optimister, så vi er sikre på, at der både bliver plads til kaffeaftaler i solen og indendørshygge. Så længe vi hygger os og er i godt selskab, skal marts nemlig nok blive skøn!

Se også: Lav en alternativ opslagstavle

I  marts glæder vi os til ...

... At dyrke haven på bæredygtig vis, bl.a. ved at benytte os af sædeskifte, så jorden ikke udpines, men derimod udnyttes optimalt. 

... At drikke kaffe i en solstråle på terrassen - gerne med friske citronsnitter som selskab til kaffen.

... At lade os fortrylle af den smukke kærlighedshistorie, når Ringsted Kongrescenter slår dørene op til balletten Svanesøen. Netop denne ballet er en af de mest klassiske, så har du ikke set den endnu, er her en oplagt chance, når 30 dansere indtager scenen til de gamle toner fra 1877. Nørretorv 55. 4100 Ringsted. Læs mere her!

... At lade vasketøjet tørre i haven, mens vi bager boller i køkkenet. De her brydeboller med müsli og tranebær står højt på favoritlisten lige nu - især med masser af tandsmør på. 

... At invitere venner og familie til et brunchbord med alt, hvad madglade hjerter begærer! Vi kan ikke få nok af små, buttede pandekager og friske frugtsmoothies. 

Se også: Kokoscupcakes med tørret ananas

... At komme ud i haven og ordne alt det, vi har ventet på hele vinteren. Blandt andet skal havemøblerne gøres klar, og det er tid til at gøre stedet indbydende for fuglene, så du er sikret besøg.

... At dyrke salat i drivhuset allerede nu. Det er nemlig mere hårdført, end man skulle tro - så har du et drivhus, kan du forspire salatplanter allerede nu og dyrke dem som en tidlig afgrøde. Vær opmærksom på, at salat spirer dårligt ved temperaturer over 20°. Stil derfor ikke frøene til spiring i en varm vindueskarm.

... At lave de fineste forårsbuketter som denne med stedmoderblomster, vibeæg og grene fra haven.

... At sætte tænderne i en sprød pizzabund med det lækreste fyld. Vi har samlet 5 favoritter! 

... At de første loppemarkeder begynder at poppe op rundt omkring i landet. Vi elsker at prutte om prisen! Få vores bedste tips og tricks til loppejagten.