I juli ser vi frem til...

Lange dage, lune aftener på terrassen og søde, saftige frugter i lange baner; vi er vilde med den danske sommer! For mange er juli tilmed måneden, hvor stikket trækkes, og kursen sættes mod varmere himmelstrøg. Vi inspirerer dig til, hvad du kan foretage dig, så du får det bedste ud af ferien. 

Se også: 6 alternativer til lerkrukken

Vi glæder os sådan til: 

... At tage et lille smut til Fejø. Der er så mange fine ting at se og lave på den lille ø med de mange æbletræer. 

... At trylle den smukkeste, cremede jordbærcheesecake frem. 

... At skåle i sprudlende hjemmelavet hyldeblomstchampagne. Vi har testen på redaktionen, og vi kan ikke få armene ned!

... At besøge Gram Slot til deres årlige sommermarked. Her kan du gå på opdagelse hos de forskellige kunsthåndværkere og fødevareproducenter, der udstiller håndværk. 

... At pakke vores kuffert så optimalt som muligt, når vi drager af sted mod sydens sol.

Se også: DIY: Økologiske grøftekantsbuketter

... At bruge så mange vågne timer på altanen som muligt - både på solskinsdage og lune aftener. Få hjælp til at finde de helt rigtige planter til det lille uderum her!

... At spotte urter i sommerlandskabet ved Dragsholm Slot, når de holder urtevandring i løbet af sommeren. 

... At dyrke haven og de mange projekter, der er at se frem til i løbet af sommeren. Vi drømmer om at lave dette nemme stativ til klatrende planter.

... At invitere gæster over til middag på terrassen. Det næste på to do-listen er dette måltid bestående af kalkunbryst, hasselback kartofler og aspargessalat. Så bliver det vist ikke mere sommerligt!

... At nyde stemningen, de smukke omgivelser og den gode mad på Falsled Kro på Fyn. Eller i hvert fald bare drømme lidt om det... 

Prøv også: 10 søde sommerlagkager