I januar ser vi frem til ...

Sne, slud og kulde... Vi indrømmer det, januar er ikke den allermest spændende måned på året. Julen er ovre, og med det nye års indtræden følger dårlig samvittighed over julens mange søde sager. I år foreslår vi en helt anden januar: Fyld årets første måned med rare ting, der varmer og gør glad. Er du i tvivl om, hvad du skal tage dig til, så se med her, hvor vi har samlet ti bud på vejen til en hjerterar måned.  


Se også: Fortryllende chokoladekage med nougatcreme

I januar glæder vi os til ...

... at fortsætte den gode DIY-stil med hjertelige vinterkranse. Vi har fundet fem af vores yndlings her.

... at fejre international krammedag d.21. januar. Og ja, det er en mærkedag! Så frem med armene, og giv en krammer, så ingen omkring dig føler sig emotionelt på bunden! 

... at spise lige så meget chokolade, som vi gør resten af året -  og gerne hjemmelavet som disse Ferrero Rocher. Ud med januarsslankekure og dårlig samvittighed, ind med selvforkælelse og positive tanker. 

Læs også: Din guide til hjemmebrygget kaffe

... At nyde rodfrugter i alle former; som suppe og bagt med honning eller lavet til sprøde chips. 

... at lave dine egne hudplejeprodukter. Helt almindelige dagligvarer som fx banan, honning og havregryn er nemlig guf for din hud. Se bare her, hvordan du forvandler kolonialskabet til lækre hårkure og plejende ansigtsmasker. 

Blomstrende inspiration: 10 gode blomster til tørrede buketter

... at se sneen falde og klæde landskabet i hvidt. Vi skal dog huske at være opmærksomme på, at sne og salt kan ødelægge haven. 

... at strikke i kilometervis; varme sokker, bløde sweatre og rare huer. Både fordi det er hyggeligt, men også fordi der er masser af fordele ved at strikke. 

... at begynde forspiringen af de første blomster, så vi kan få glæde af dem i haven hurtigst muligt.

... at drikke varm rødbedelatte med rødbeder fra haven