I december ser vi frem til...

December er for mange en travl og stressende tid. Der skal bages og kreeres julepynt, for julen er bare bedst, når det meste er lavet fra bunden. Men der er ingen grund til at stresse, for sætter du forventningerne en smule ned og tager tingene helt i dit eget tempo, bliver det med garanti en meget hyggeligere måned. Og måske har du allerede startet i det små i de foregående måneder? Vi giver dig inspiration til, hvordan du kan gøre december til årets hyggeligste og varmeste måned, selvom det er koldt og mørkt udenfor.

Grøn inspiration: Brødrene Price guider dig til at undgå madspild i julen

I december glæder vi os til...

I BYEN:
At opleve det julekulinariske Broens Jul i København hver lørdag og søndag i december, hvor du kan gå på opdagelse i gadekøkkenerne, der har lavet særlige juleretter. Du kan også købe julegaver fra juleboderne, som man ikke kan få på byens andre julemarkeder. Eller gå på opdagelse i juletræsskoven, der glimter med julelys.

I KREAHJØRNET:
At lave sit eget julepynt er både smadderhyggeligt og langt sjovere end det traditionelle. Derfor har er vi faldet for julekassen fra Finurligheder, der på fineste gør det selv-manér har samlet magiske julemønstre, fine træmotiver, smukke julepapirer, trækugler, palietter, forskellige former i kork og megetmeget mere. Du kan lave det i børnehøjde sammen med dine kære, der rimer på hygge og julepynt med minder - eller lave skønne uroer, juletræspynt og fine til- og fra kort. 

I KØKKENET:
At bage XX

I DEN BLØDE SOFA:
At nyde et glas hjemmelavet hvid gløgg og sæsonens første svampede æbleskiver er noget af det, der smager allermest af december. 

I BÆREDYGTIGHEDENS TEGN:
At pakke dine gaver mere miljøvenligt ind giver ekstra god mening, når vi læser, at der hver jul bliver pakket gaver ind i 825 ton julegavepapir. Du kan enten bruge stof fra gemmerne eller vælge gavepapir, som ... 

I ØVELOKALET:
At begynde allerede nu med at øve servietfoldningens kunst. Vi vil i hvert fald gerne dække et hyggeligt julebord med servietter som juletræer eller dekorere nytårsbordet med stjernesøde servietter.

Smag også: Pavlova med et tvist af jul