I april ser vi frem til ...

Det er som om, hele landets befolkning lige bliver en tand mere lykkelig, når solen titter frem uden at bringe frostgrader med sig. I byerne pibler det frem med mennesker på alle caféer og gadehjørner, og i forstæderne og på landet er udelivselskende haveejere i gang med planter og havegrej, så snart frosten endegyldigt har sluppet sit tag. Foråret er skønt, og vi kan næsten ikke vente til alle de hjerterare projekter - store som små - som vi skal i gang med! 

Læs også: Sådan rengør du dine blomstervaser

I april glæder vi os til...

  1. At få jord under neglene i køkkenhaven. Vi satser på at så ærter, radiser, spinat, persille og kørvel i weekenden. Skal du anlægge din første køkkenhave, kan du snuppe vores bedste tips til at komme i gang her! 
  2. At hækle de fineste grydelapper i vaffelmønster - vi er nemlig blevet bidt af den populære trend, så vi har lavet en video, hvor du kan lære de mest basale teknikker. 
  3. At spise desserter med et forårsfriskt pift af citron, som fx minipavloca med citron-mynte-sorbet eller friske citronsnitter.
  4. At nyde det magiske syn, når de lyserøde kirsebærtræer blomster i parker og haver. Vi har samlet en liste over de steder, hvor synet er allermest betagende.
  5.  At opleve den store blomstrende æbleplantage og det tilhørende mosteri på en skøn rundvisning hos Laurbjergs Planteskole & Rosenhaven. Entréen koster 100 kr. og inkludrer halvanden times rundvisning, smagsprøver og indgang til rosenhaven, du kan bruge på en valgfri dag. 
  6. At spise udendørs, når vejret tillader det. På redaktionen hitter lette retter, som fx en klassisk kartoffelsalat med syltede rødløg - selvfølgelig nydt i en solplet!
  7. At lave de smukkeste buketter af forårets blomster, fx denne med tulipaner, vibeæg og stedmoderblomster.
  8. At indrette vores uderum med fine sager fra Søstrene Grenes nye udelivskollektion.
  9. At forspire de sidste blomster, så vi kan være på forkant med sommeren. Der er især fem sommerblomster, der har godt af forspiring: Find guiden her!
  10. At gå rengøringsamok med en ordentlig omgang forårsrengøring. Det er så tilfredsstillende, når hver en krog skinner, og vi ved nøjagtigt, hvad alle skabe og skuffer indeholder. Vi gør gerne køleskabet rent så ofte som muligt.

Se også: Video: Sådan hækler du boblemasker