Her er de 4 bedste madblogs

Blogverdenen er spækket med køkkentryllerier og opfindsomhed. Dygtige og kreative madbloggere serverer dagligt indbydende opskrifter på morgenmad, frokost, snacks og aftensmad. Vi kigger glædeligt med og lader os inspirere. Her er 4 madbloggere, du skal besøge:

Linn Katarina Grubbström – www.frokenkraesen.com

På bloggen Frk. Kræsen bor den svenske Linn Katarina. Her inviterer hun inden for på småkager og lagkager, nemme opskrifter hvor alle kan være med, anbefalinger til hvor du drikker byens bedste kaffe og en omgang øko-smil. De fleste opskrifter på Frk. Kræsen er søde og med et lille svensk touch.

ISABELLAS’ favorit: Varm chokolade

Ditte Ingemann – www.thefoodclub.dk

The Food Club er først og fremmest en madblog om Dittes store interesse, passion og appetit for mad. Hun elsker alle aspekter af mad. Både at lave det, spise det, fotografere det og læse om det; netop det prøver Ditte at kanalisere ud gennem sin blog. På The Food Club finder du alt lige fra det sunde til det syndige – hun elsker salater og søde sager, og netop de to emner har hun også skrevet kogebøgerne ’Salater fra The Food Club’ og ’Sunde søde sager fra The Food Club’ omkring.

Maja Ambeck Vase – www.chocolat.dk

Maja Ambeck Vase forkæler sit og alle andres desserthjerte med bloggen Chocolat.dk, som hun startede i september 2011. På kort tid har Maja skabt en chokoladesucces, og hun har udgivet chokoladekogebogen 'Lykken er chokolade' og er allerede i fuld gang med en isbog, som udkommer i foråret 2015. På bloggen laver hun små ting, der er fulde af smag, så en enkelt bid tilfredsstiller lysten. Og så er hun en chokoladeperfektionist, der gerne går i detaljer med pynten.

Søde sager: Kage-brunch

Mette Juulsgaard - www.becauseitmatters.dk

En klar holdning til smag og kvalitet ligger bag kreationerne på Mettes blog Because it Matters. Hun har en sød tand, og det ses tydeligt på de mange søde og lækre sager. Det æstetiske udtryk bliver gengivet til perfektion, når Mettes kæreste Martin, der er professionel fotograf, skyder billederne. Hun laver mad efter årstiden, når råvarerne er i sæson og smager allerbedst. Lokale råvarer, økologi og biodynamik er de foretrukne valg, men smagen og kvaliteten går frem for alt hos Mette.

Inspiration: 3 tips til en nemmere hverdag

Vild med desserter? I galleriet får du 5 opskrifter til den søde tand!