5 nemme juledekorationer

Det er hyggeligt, når børn og voksne samles omkring bordet for at lave juledekorationer og spise æbleskiver, mens sneen daler udenfor. Ofte er virkeligheden dog en anden. December er en travl måned med julefrokoster, julearrangementer i skole og børnehave, julegaveindkøb og selvfølgelig et job, der også lige skal passes. Derfor er det fristende at købe en juledekoration hos blomsterhandleren, hvilket også kan være en fin løsning.
 
 
Men vil du alligevel gerne selv lave en flot dekoration, kan det sagtens lade sig gøre uden det store tidsforbrug.
 

Brug, hvad du har til din juledekoration 

Den nemmeste løsning er at kreere et flot julefad. Alle slags flade fade kan bruges, men ofte er det bedst at vælge et, der er neutralt i farven, så dekorationen ikke bliver for spraglet. De fleste har et fad af hvidt porcelæn, sølv, zink, metal eller kobber. Stil et bloklys i midten – eller fire, hvis det skal være en adventsdekoration. Du kan også lægge en flot lyskæde med batteriholder i stedet. 
 
 
Pynt fadet med lidt udvalgt julepynt fra gemmerne. Glaskugler, sølv- og metalpynt er oplagt. Mellem pynten kan du lægge gran, kogler, hø og mos, som kan købes i de fleste supermarkeder. Alternativt kan du bruge hassel- og valnødder, tørrede bønner, kaffebønner, ris, små røde æbler eller andet fra køkkenet. Så længe de enkelte elementer passer sammen i farverne, gør det ikke noget, at din juledekoration er lidt alternativ. 
 
I GALLERIET HERUNDER KAN DU FÅ INSPIRATION TIL 5 NEMME OG FINE JULEDEKORATIONER