30 DIY idéer

DIY er et begreb, der hitter lige nu, og det er kommet for at blive. DIY er en forkortelse for 'do it yourself', og det handler i korte træk om at være kreativ og skabe nye, smukke ting. Du kan forvandle gamle møbler eller interiør til nye, dekorative ting, eller du kan starte helt fra bunden og lave sjove påfund til dit hjem.

Læs også: 5 overraskende ting, du kan bruge sukker til

Er der er DIY-kvinde gemt i dig, mangler du sikkert nogle DIY-idéer, du kan lade dig inspirere af. Er du god til at genanvende og nytænke, så er du allerede godt på vej!

Læs også: Sådan bager du den perfekte kage
 

Sådan får du DIY idéer

Det er sjovt at tænke kreativt og ikke mindst en sjov proces at se ting opstå på ny. Og selvom du ikke har udrettet de store gør det selv-projekter før, så kan du hurtigt og nemt komme i gang med DIY - prøv for eksempel:
 

  • * At tænke over, hvordan du kan dække bordet smukt og personligt, næste gang du får gæster.
  • * At lave en hyggekrog i dit hjem med ting, du godt kan lide.
  • * At give en hjemmelavet værtindegave, næste gang du skal ud - for eksempel et stort fad med lækkert hjemmebag eller en dekoration, du selv har lavet.

I galleriet herunder har vi samlet 30 DIY idéer til både hjemmet og haven. Lad dig inspirere til selv at komme i gang med sjove og smukke DIY-projekter.

Læs også: Tænk DIY og server mad med kærlighed