Kager

Mazariner med brombær-hyldebær-glasur

Bag søde små mazariner til dem du holder af
af Anna Hedegaard 11.08.2010 Foto: Jakob Valling

Marcipan er altid god i kage. Og selvfølgelig skal der marcipan i disse søde og skønne mazariner.

Mazariner med brombær-hyldebær-glasur

12 stk

Mazariner
100 g god marcipan
100 g sukker
100 g blødt smør
2 æg
1 spsk mel

Glasur
Ca. 4 spsk brombær- og/eller hyldebærsaft
Flormelis
Solbær og brombær til pynt

En ægte mazarinkage indeholder selvfølgelig kartofler. Denne mazarinkage får dog også et lidt mere utraditionelt følgeskab af pastacienødder. Få opskriften her

Sådan laver du mazariner

Rør marcipan, sukker og smør hvidt og luftigt med en elpisker. Tilsæt æggene, 1 ad gangen, og til sidst mel.

Hæld dejen i smurte porcelænsforme (ca. 1 dl) eller muffinforme, og bag mazarinerne ved 160 ° i ca. 20 minutter. Lad de nybagte mazariner afkøle.

Rør en glasur af frugtsaft og flormelis. Hvis du tilsætter brombær, giver det en flot vinrød farve, mens solbær giver en mere pink farve. Dekorer dine mazariner med glasur, og pynt dem til sidst med brombær og solbær.