Smugkig: Spritnyt nummer af Countryliv!

Efteråret er på vej, og vi rykker så småt mere og mere indenfor. I det nyeste nummer af ISABELLAS' Countryliv har vi et stort og inspirerende tema om indretning med grønne planter, der hjælper dig godt i gang med at puste liv i dit efterårshjem.

Nummeret giver også inspiration til farvefestlig indretning, en grønnere hverdag og masser af lækre opskrifter på efterårets desserttærter. Du skal blot læne dig tilbage, og nyde de smukke billeder og gode tips fra smukke boliger med grønt og genbrug som omdrejningspunkt!

I det nye nummer af Countryliv kan du glæde dig til:

Fri kreativitet i nordiske rammer. Sofie Andresen har indrettet sin 94 m² store lejlighed på Østerbro i København i et nordisk look med møbler af træ og masser af grønne planter.

Tema: De gør livet lidt grønnere. Det er hyggeligt at omgive sig med blomster og grønne planter indendørs, og for nogen er det blevet en hel livsstil i sig selv. Vi har besøgt en boligblogger, en interiørbutik og en café, som alle har de grønne planter i centrum.

En grøn hverdag kalder. Pasta, pizza, lasagne, nudler og fyldte pandekager er klassiske hverdagsretter, som kan varieres i det uendelige. Vi har fjernet kødet og erstattet det med sprødt, lækkert grønt i stedet.

Urban Garden – Spis bare byen. Anna Taws og familien er bosat midt i København, men alligevel formår hun at få mere jord under neglene end de fleste haveejere. Hun har nemlig forvandlet baggården til en grøn permahave, hvor hun dyrker smagfulde afgrøder og smukke blomster.

Klar til at sanke? Naturen er om efteråret et overflødighedshorn af gratis bær, frugter, svampe og urter. Så klæd dig varmt på, pak en kurv med grej og varm te på termokanden, og drag ud i den danske natur.

Læs mere om det nye Countryliv i galleriet: