Smugkig: Sommer i ISABELLAS

Sommeren er gået i blomst i det nye ISABELLAS, som byder på stort tema om vilde buketter og sirlige kranse.

Du er garanteret sommerstemning, når vi tager dig med til økologisk blomsterbinding, guider dig til de bedste bærbuske og serverer dig læskende granita - et sofistikeret bud på slush-ice.

Her er et udvalg af artikler, du kan se frem til at læse i liggestolen.

I SOMMERENS ISABELLAS KAN DU GLÆDE DIG TIL:

Liv og glade buketter. Lær at binde blomsterbuketter trin for trin af den økologiske blomsterbonde Rikke Lentz, og bliv klogere på økologisk blomsterdyrkning.

Frokost de luxe 

Tag frokosten med ud i haven med seks delikate opskrifter fra det danske og franske køkken. Jomfruhummer og tatar med friske krydderurter er bare et par af lækkerbisknerne...

I den varme sofa

Få inspiration til at indrette din stue i stil med Ralph Lauren, Missoni og William Morris - og den samme sofa.

ISABELLAS kokkeskole

Feminine og personlige småkager med spirende blomster på toppen - vi guider dig til den fineste dekoration.

Cottagehaven med de mange roser 

Kom i sommerstemning i Anne Lund Perssons romantiske og frodige have, der bugner af historiske roser med liflig duft. Et paradis for rosenelskere.

Læskende granita 

Granita er halvfrossen is med smag af frugt og bær. Få opskriften på fem forskellige slags med danske sommerbær - og alkohol hvis du skal holde havefest.

Hold da helt havefest

Og apropos havefest - sådan pynter du op i haven med festligt lys i træerne og et smukt dækket sommerbord.

FLERE SMAGSPRØVER PÅ DET NYE NUMMER: