Smugkig: ISABELLAS' store sommernummer

Sommeren er højsæson for søde, modne bær og frugter, og der er intet som en smuk og indbydende kage, der hylder nogle af de allerbedste danske bær sammen med en god portion flødeskum.

I det nyeste ISABELLAS finder du spændende, nye opskrifter på bl.a. hindbæreclair, jordbærkirsebærtærte og pavlovaroulade med ribs, for det både smager og føles ret så godt at sætte tænderne i noget, man selv har lagt kærlighed i at dyrke og siden trylle om til de skønneste smagseksplotioner. 

Se også: 10 søde sommerlagkager

Heldigvis er der også masser af inspiration at hente til både inde og ude, for i det nyeste magasin binder vi luftige buketter af blomster fra grøftkanten, giver idéer til at indrette en drøm af et soveværelse og guider dig til at få succes med liljer i haven. God læselyst! 

I ISABELLAS nr. 4 kan du glæde dig til: 

Sommerhusstemning på gammeldags manér. Louise og Jan Nørups gamle sommerhus er fyldt  med antikke loppefund og gamle møbler, der giver boligen sjæl og personlighed.
Grillmiddag for hele familien. Der er noget ganske særligt ved at mødes om grillen med venner og familie. Vi har sammensat en nem og lækker menu, som alle med garanti kan lide. 
Et vildnis på tredje sal. At glemme dagens strabadser i et vildnis af planter kræver ikke nødvendigvis fast muld under fødderne. Vi har besøgt blomsterhandler Charlotte Hagen Uhres to små altaner på tredje sal i København, hvor hun dyrker blomster, jordbær og et væld af grønne planter.
Luft under buketten. Det er oppe i tiden at binde løse, luftige og lidt viltre buketter med færre, men mere velvalgte blomster. Vi har kreeret fem luftige buketter udelukkende af blomster fra haven eller grøftekanten.
Et strejf af syden. Figen, fersken, nektarin, pawpaw, minikiwi og kakifrugt. Hvis du tror, at de eksotiske frugter er umulige at dyrke på vore breddegrader, tager du fejl. De kræver blot et lunt og solrigt hjørne af haven eller et drivhus. Vi guider dig på vej!
Fyld haven med romantik. Vi bringer et uddrag af Claus Dalbys nye bog om hans romantiske have. 
Økosødt uden sukker. Flere og flere vil gerne undgå hvidt, raffineret sukker, og heldigvis byder naturen på flere alternativer, som du ovenikøbet kan købe økologisk i større supermarkeder. Vi forkæler dig med fem ”grønne” alternativer til klassiske kager og konfekt.

Læs også: 10 retter du kan bruge dine krydderurter til

Smugkig i det nye magasin i galleriet: