Smugkig: ISABELLAS' store julenummer + Countryliv

Julen har bragt velsignet bud om intet mindre end den selv – for hvad er i virkeligheden mere glædeligt og velsignet end julen? Vi på ISABELLAS er i hvert fald helt vilde med den fantastiske højtid, der på forunderlig vis formår at skabe lykkebobler i maven hvert evigt eneste år.

De små lykkebobler er uden tvivl et resultat af alle de traditioner, der hører julen til, og alle de små hyggesysler, der følger med. Der er de faste julegøremål, der skal ordnes, og så er der de nye, sjove idéer, man kan få og bruge mange hyggelige timer på. I ISABELLAS nr. 7 har vi fundet masser af inspiration og gode idéer, som du kan gøre til dette års sjove, nye juleprojekter. Det gælder både opskrifter, julepynt og -dekorationer.

Læs også: De sprødeste flæskesvær

Desuden er julen for mange en tid, hvor man får lyst til at gøre noget godt for andre (måske for at forhindre de små juleglædesbobler i maven at boble over), og derfor har vi også tænkt de gode gerninger ind i magasinet – gode gerninger i form af både genbrug, ekstra tanker til dyrevelfærd og minimalt madspild.

Nedenfor kan du få et lille smugkig og se, hvilke artikler det nyeste nummer har at byde på.

Husk desuden, at der med det nyeste ISABELLAS følger vores lillesøstermagasin Countryliv, som også er kommet i julestemning. 

Prøv også: 4 retter du kan lave i din æbleskivepande

Det kan du bl.a. glæde dig til i ISABELLAS nr. 7:

Tradition med fornyelse. Julen er hjerternes tid, og vejen til hjertet går som bekendt gennem maven. Derfor hjælper vi dig her med alle de klassiske opskrifter til årets julemenu tilsat vores egne små tvist.

Det personlige touch. Det behøver hverken være svært eller tidskrævende at gøre lidt ekstra ud af julegaveindpakningen, til og fra-kortene, bordkortene eller den hjemmelavede julepynt. Vi giver dig fem nemme idéer til en mere personlig jul.

Ønsk dyrene en glædelig jul. I juletiden handler det om at glæde hinanden, men det behøver bestemt ikke at være begrænset til mennesker. Vær med til at slå et slag for dyrevelfærden, så også dyrene kan nyde godt af hjerternes fest.

Misteltenen – en elsket snylter. Misteltenen er en finurlig busk, der har bosat sig i træernes kroner. Her gemmer den sig godt det meste af året, men ved juletid vågner den op til dåd og kan bruges til ophæng og i kranse og buketter. Læs, hvordan du dyrker mistelten i haven, og snup vores nemme idéer.

Til julebal i Halland. Svenskerne er mindst lige så vilde med at pynte haven op til jul som vi danskere. Vi har derfor været på inspirationstur til Halland for at besøge firmaet Trip2garden, der arrangerer kurser i kransebinderi og holder åben have og juleudstilling i nostalgiske rammer.

Se også: 5 søde idéer med kristtorn

I galleriet kan du få et smugkig på lidt flere artikler: