Smugkig: ISABELLAS store efterårsnummer

Efteråret er over os, og vi elsker det! Der er ingen grund til at fokusere på regnen, men nyd i stedet hyggen under tæppet med en varm kop kakao, de smukke efterårsblade på træerne og den kølige luft, der frisker os op og giver os røde kinder. Selv mørket er hyggeligt, og vi ved jo alle, hvad vi nærmer os, når det først begynder at blive mørkt.

Jul. Nogle vil mene, at det er lidt tidligt, og ja, det er det da også. Men er det for tidligt? Det synes vi ikke. Jul er for mange en stressende tid, og der er mange forberedelser at have styr på. Derfor synes vi, det er en god idé at hente inspiration og få idéer til både julepynten og -maden allerede nu. Det varer heller aldrig, før de første julefrokoster går i gang. Desuden har vi her på redaktionen tænkt i jul lige siden sommer, og vi har skrevet juleartikler og lavet julebazarer i flere måneder. Så nu skal det deles med jer!

Alligevel ved vi selvfølgelig godt, at de fleste ikke er nået længere end til efteråret, og den årstid skal man også huske at nyde. For selvom man godt kan være lidt trist over, at sommeren er forbi, har efteråret også mange dejlige ting at byde på. Derfor har vi i det nyeste nummer af ISABELLAS valgt at blande efterårshygge med julestemning, så der er lidt til enhver smag. Her kan du få et lille smugkig og se, hvad det nyeste nummer har at byde på.

Se også: Sød kartoffel-pizza med grillede grøntsager

Det kan du bl.a. glæde dig til i ISABELAS nr. 6:

Sanselig økohave ved Limfjorden. Selvom kalenderen skriver oktober, blander romantiske blomster sig med bugnende grøntsager og duftende krydderurter i Annette og Frank Wibæks frodige have ved Limfjorden.

Svævende julebebudere. Det er moderne at pynte op med blomstrende mosbolde også kaldet kokedama. De kan efterhånden købes flere steder, men er faktisk ret simple at lave selv.

En hyldest til spisekastanjer. Spisekastanjer er en særlig efterårsdelikatesse, og planter du et træ i haven, behøver du ikke længere at vente i mange år, før det bærer frugt.

Sprøde småkager til barnlige sjæle. Pift årets julesmåkager op med glimmer, sølv og guld, og skyd den festlige årstid i gang med manér!

Middelhavsøen i det orangegule skær. Mange forbinder nok Mallorca med turistede seværdigheder og overfyldte strande, men øen byder også på økologiske appelsinplantager og smukke vandrestier.

Kvædernes comeback. Stjernekokke har i et stykke tid sat de gode, gamle afgrøder på spisekortet. Det har betydet en renæssance for kvæderne, der igen er på vej ind i de private haver. 

Se i videoen her, hvordan vi laver forsiden. 

Få 4 numre af ISABELLAS og bonbonniere fra Lyngby Porcelæn for kun 299 kr. Køb nu og få skålen leveret inden jul.

I galleriet kan du få et smugkig på lidt flere artikler: 

Se også: 10 tips til at få succes med hortensia