Smugkig: ISABELLAS store DIY-nummer

Et nyt år er begyndt, og sammen med det lysten til forandring. Hvad enten du trænger til lidt fornyelse i haven, i boligen eller i madlavningen, så kan du finde inspiration i det nyeste ISABELLAS.

Blandt de faste artikler med madlavning, skønne blomster og boliginspiration er der i ISABELLAS nr. 1 også en masse små DIY-projekter. Vi guider dig til at lave smukke læderophæng til dine krydderurter og unikke marmoreffekter, og så får du desuden både hækle- og strikkeopskrifter på skønne ting til boligen.

Boliginspiration er der også nok af, og vi guider dig bl.a. til at sætte kulør på din bolig og til at give dit køkken karakter. Blandt al kreativiteten finder du selvfølgelig stadig de lækreste madopskrifter, og på redaktionen har vi allerede fundet en favorit i den chokoladefyldte drøm af en lagkage (som også kan ses i galleriet).

Her kan du få et lille smugkig i det nyeste magasin – lad kreativiteten blomstre!

Læs også: 5 søde foderbrætter til haven

Det kan du bl.a. glæde dig til i ISABELLAS nr. 1:

Dus med DIY. De lever af at style boligmagasiner og -kataloger eller give tips og inspiration på deres blogs. Men hvilke DIY-projekter er de professionelle stylister selv allermest glade for i deres eget hjem? Vi har spurgt fire af ISABELLAS stylister.

Urtehave på klostermanér. Mange af de krydderurter, vi kender i dag, stammer tilbage fra 1100-tallet, hvor munkene dyrkede dem i klosterhaverne som lægeurter. Vi har besøgt Vitskøl Klosters have og fået inspiration til, hvordan man kan anlægge en urtehave fuld af duft, smag og vitamintilskud.

Lyse supper til en mørk tid. Det er stadig koldt udenfor, men vi går mod lysere tider. Det hylder vi med fem lyse vintersupper, der mætter godt og er lavet af vitaminrige grøntsager og rodfrugter. Nyd det varme måltid med brød til.

Sæt kulør på din bolig. Foråret er på vej og sammen med det lystentil at skabe forandring i boligen. Indret dig personligt med et mix af nye og hjemme- lavede ting. Bland grønne toner i stuen, skab et kunstnerisk hjørne, eller indret dig med en masse glade farver i spisestuen.

Sådan gør du haven mere bæredygtig. Vi står på tærsklen til en ny havesæson, og forventningerne til de kommende blomster og afgrøder er tårnhøje. Vil du også tage hensyn til miljøet, inden du går i gang med første spadestik, er her nogle gode råd til en mere bæredygtig have.

Se også: Må man spise mad med mug?

I galleriet kan du få et smugkig på magasinet:

Prøv også: Burger med pulled pork og vinterslaw