Smugkig: ISABELLAS sommernummer

De lange dage og lyse sommeraftener bliver hyldet i det nyeste nummer af ISABELLAS. Gå ombord i lette sommerretter, og få inspiration til indretning både ude og inde. Bladet gemmer også på en stor guide til Bornholm, hvor du ikke må snyde dig selv for lokalt produceret vin, økologiske caféer og de mange specialiteter, som solskinsøen byder på. 

I det nyeste nummer af ISABELLAS får du bl.a.:

Buketter til sommeren. Bugner din have af farvestrålende sommerblomster, kan du sagtens tillade dig at fråse og klippe nogle af til de skønneste buketter. Vi giver dig inspiration til fire flotte kreationer.

Salater i skål. Anret dine måltidssalateer i skål. Vi spiser med øjnene, og når anretningen er smuk, får man automatisk lyst til at spise mere af det sunde. 

50 shades of grey. Den grå farve er kommet for at blive, da den er nem at integrere i boligen og passer perfekt sammen med alle andre farver. Få inspiration til at indrette dig gråt - men absolut ikke kedeligt!

God smag rimer på Bornholm. Inden for de seneste par år har Bornholm oplevet et boom af nye små entusiatiske fødevareproducenter, der har formået at sætte fokus på øens madkultur og lokale kvalitetsprodukter. Vi har besøgt en række af de små producenter. 

Naturen på print. Blomster og planter er hotteste mode inden for tøj og boliginteriør. VIl du spare en formue på ting til hjemmet, kan du selv lave fine billeder, stofnet, kort og æsker af gamle botaniske plakater. 

Smugkig i det nyeste magasin i galleriet: