Smugkig: ISABELLAS smukke vinternummer

Det er ikke ligefrem den bedste tid for haveentusiaster, men med en begrænsning følger altid en mulighed! Og den mulighed har vi benyttet os af. Derfor vil vi i det nyeste ISABELLAS gerne invitere jer med indenfor i varmen.

Her sker der nemlig også en masse! Og selvom det er begrænset, hvor meget liv, der er i haven om vinteren, kan der jo sagtens være grønt liv inden døre. Vi lever i en skøn tid, hvad det angår – og det samme kan man sige om stueplanten, for den er nemlig blevet vildt moderne at indrette sig med.

Og moderne indretning, det kan vi li’! Derfor kan du i det nyeste magasin læse om de største boligtrends i 2018, du kan få inspiration til indretning af badeværelset, og så får du også et kig ind i en rigtig skøn bolig (med masser af planter selvfølgelig)!

Alt dette og meget mere kan du læse om i ISABELLAS smukke vinternummer. Med nummeret følger desuden magasinet Maries Idéer, som også plejer at være en grundig gennemlæsning værd! 

Se også: Bolsjer med kirsebærsmag

Det kan du bl.a. glæde dig til i ISABELLAS nr. 8:

Europas smukke kunstnerhaver. Kunstnere har en helt særlig, kreativ evne, og hos mange kommer dette også til udtryk i deres havearbejde. Bliv klogere på nogle af Europas største malere og forfattere og deres smukt komponerede haver, som du kan besøge til sommer.    

Elegante eclair. Fastelavn behøver ikke kun at være til glæde for børnene. Forkæl dig selv med lækre fastelavnsboller af vandbakkelsesdej og luftige eclair med kaffecreme, lemoncurd og karamelmousse.

Et rum fyldt med forkælelse. Badeværelset er nok det rum, hvor vi oftest finder tid til at forkæle os selv, hvad enten det er at tage et dejlig varmt bad, at skrubbe hele kroppen eller at rense ansigtet med en maske. Gør dit badeværelse til en hyggelig oase, som indbyder til velvære og selvforkælelse. Vi guider dig til to stilarter.

Spirende mikrogrønt. Vi kan alle have brug for et pust forår midt i vinterens kulde og mørke. En af måderne at opnå dette på er ved at dyrke mikrogrønt i vindueskarmen. De leverer vitaminer og frisk drys til kolde og varme retter, og smagen er overraskende stor.

Kernesund januar. Pinjekerner, græskarkerner, solsikkekerner og chiafrø. Det er sundt og herligt knasende at berige maden med kerner og frø, og tilsætter du de helt rigtige krydderier, kan det florlette drys løfte mad og desserter op til helt nye højder.

Læs også: I januar ser vi frem til...

Få et smugkig i ISABELLAS nr. 8 i galleriet:

Se også: Luksus tunmousse - lækker opskrift