Smugkig: ISABELLAS sensommer-nummer

August bliver på gammelt dansk kaldt høstmåneden, og med god grund: Sensommerens køkkenhaver og drivhuse flyder over med grønt, og vi har masser af bud på, hvad du kan bruge lækkerierne til.

I ISABELLAS' august-nummer får du også tips til, hvad du kan plante, så din have forbliver sommerblomstrende lidt endnu. Og når du ikke er i haven, kan du så småt begynde at forberede din bolig til den nye sæson med en masse efterårsinspiration. Lær for eksempel at bygge en radiatorramme af fransk rørflet, så dit hjem kan blive både varmt og smukt.

smugkig i august-nummeret af isabellas:

Suveræne stauder

Når sommeren går på hæld, kan du søge tilflugt i rosa, lilla og hvide stauder. Vi guider dig til vores favoritstauder, som du kan købe og plante netop nu, så du kan skabe blomstrende oaser til sensommeren.

Høstfest i haven

Køkkenhave og drivhus bugner af grønne og sprøde sager, som kalder på at blive forvandlet til et festmåltid. Der er intet bedre tidspunkt at invitere familie og venner til høstfest i haven med et smukt tilberedt sommerbord. Vi har sammensat en overdådig sensommermenu, som blandt andet byder på fyldte artiskokker med fougasse og parfait med bagte blommer.

Blåt til lyst

Alternativt kan du servere originale desserter med blå sensommerbær. Har du for eksempel hørt om kirsebærbrød? Cupcakes med solbærfrosting? Crumblecake med boysenbær? Lad dig inspirere af fem slags blå lækkerier.

Blommer året rundt

Blomme- og mirabelletræer er en fornøjelse hele året. Om foråret kan du nyde de hvide skyer af blomster, om sommeren er træerne frodige og grønne, om efteråret kan du høste de søde saftigheder, og om vinteren kan du nyde frugterne af dit værk med dejligt syltetøj. Lær at dyrke blommer og mirabeller, og få gode opskrifter.

Efterårets nyheder 2019

Med efterårets komme kan vi se frem til flere hyggestunder inden døre, og det er derfor nu, du skal gøre dit hjem ekstra indbydende. Få efterårets køligste tendenser og bliv inspireret til at byde årstiden velkommen i køkken, stue og soveværelse.

Svøb dit hjem i tekstiler

Puder og plaider i hjørner og kroge skaber varme, hygge og blødhed. Hvad end du er til velour, kvaster eller blomsterprint, forsyner vi dig med efterårets smukkeste tekstilnyheder.

Et strejf af sol

Gul slår dig måske som en svær farve, men faktisk er den rigtig god i buketter, hvor den både fremhæver de øvrige farver og fungerer som blikfang. Så vær modig og bring solen ind i stuen med enkelte gule og orange blomster i dine buketter. Vi viser dig, hvordan du får buketterne til at solstråle!

Og som altid ...

Får du økologuiden med tips til et grønt, økologisk og bæredygtigt liv, kalenderen med aktuelle arrangementer og havetips, og konkurrencesiden, hvor du kan vinde skønne præmier. Og meget mere!