Smugkig: ISABELLAS nye forårsnummer

Kalenderen siger officielt forår, og selvom vejret ikke helt følger med endnu, er vi mere end klar til lysere tider og et gensyn med fine farver i både bolig, have og madlavningen.

I det nyeste ISABELLAS har vi derfor skruet helt op for forårsfornemmelserne! Få bl.a. inspiration til at indrette anneks og udestue og se, hvordan du på nem og kreativ vis kan pynte hjemmet med fine forårsbebudere, mens vi venter på, at haven for alvor springer ud.

Invitér våren til bords med de skønneste gæsteretter sammensat af forårets bedste ingredienser og glæd dine gæster ved at afslutte middagen med en forårsfin dessert i smukke pastelfarver. Vi har bl.a. leget med smagslækre opskrifter på citronfromage, rabarbergranita og pistaciecupcakes med lime-topping!

Sammen med ISABELLAS får du denne gang også det nyeste Alt om haven med helt gratis. I Alt om havens marts-udgave er der fokus på små haver og altaner, og du får grønne guides og inspiration til sjove, flotte og spændende projekter, der alle sagtens kan lade sig gøre på blot få kvadratmeter. Alt om haven guider dig bl.a. til, hvordan du kan tænke krydderurte-dyrkning på nye måder og hvordan med få, simple tricks kan gøre den lille have større.

Læs mere om Alt om havens marts-nummer her! 

Det kan du glæde dig til i ISABELLAS nr. 2:

Spirende uderum indenfor. Har du en udestue eller et opvarmet anneks i haven, kan du indrette det med masser af planter og lade naturen flytte ind. Vi guider dig til, hvordan du på tre forskellige måder kan skabe en grøn oase, der indbyder til både afslapning og dyrkning af alt det grønne.

Bedstes bedste bagværk. Kringle med kardemomme, fødselsdagsboller, kanelbrød med glasur og ristede varme hveder er gode, gamle bedstemor-opskrifter, der aldrig går af mode - og som smager skønt af barndom og nostalgi. Vi forkæler dig med vores bedste opskrifter med blød, sød gærdej.

Sæt køkkenhaven i smukke rammer. Frodige højbede er blevet populære i haven, og de afgrænsede bede er gode til såvel grøntsager som krydderurter og blomster. Få vores guide til at dyrke i højbede, så du kan komme i gang allerede i denne sæson.

Invitér våren til bords. Laksetatar, lammekølle og frisk is med bær minder os om, at foråret for alvor er ved at få fat. Så glæd dine gæster med vores treretter-menu, og husk friske blomster i vaserne. Vi har samlet de skønneste opskrifter til en forårslækker aften omkring bordet.

Drivhus og dagdrømmerier. Drømmer du at om at skabe et grønt paradis af planter, du kan dyrke og bruge i lækre retter, eller et hyggeligt helle med blomsrende planter og bløde havemøbler? I ISABELLAS nr. 2 guider vi dig til, hvilket drivhus eller orangeri du skal vælge i din have.

Se også: 10 tips til at få succes med orkidéer

Få et smugkig på bladet i galleriet:

Læs også: Sådan rengør du dine blomstervaser