Smugkig: ISABELLAS' julenummer + Countryliv

Den traditionsrige december står endelig for døren! 
Årets juletræ skal fældes, julekager skal bages og gaver skal købes. Ja, til tider kan julestress og gaveræs måske overskygge den ellers fortryllende julestemning. Alligevel gør vi glædeligt det hele år efter år, så julefreden kan sænke sig juleaften, og vi kan mærke stuen ose af samhørighed, forventninger og festlighed.

I ISABELLAS julenummer bliver du forsynet med julemenuens klassiske opskrifter, søde alternativer og opskrifter på hjemmebagt brød med det sidste af risalamanden og andre af julens rester. Du får kreative, julede DIY-projekter og kommer med på besøg, når ISABELLAS både besøger et skønt julehjem og den fortryllende Tivoli-have, som er gjort klar til juens gæster.

Rigtig glædelig jul fra ISABELLAS!

Julemenuens mange opskrifter
Inden julefreden kan sænke sig efter en hektisk måned skal julemenuen på plads. I det nye ISABELLAS får du opskrifterne på alt, hvad hjertet begærer til julemiddagen. Desuden får du søde alternativer til risalamande og opskrifter på hjemmebagt brød med julens rester, så du undgår madspild.

Funklende og kreativt julelys
Levende lys er en stor del af hyggen i den magiske juletid. Adventslys og kalenderlys som nedtælling til juleaften, lys på juletræet og alverdens julebelysning i haven eller på husets facade. Få inspiration til lysende juleidéer med grene, kogler og farverige blomster i det nye ISABELLAS.

Inspiration til borddækning
Julens mange arrangementer byder ofte på skønne måltider. Hvad end du står for årets julefrokost, juleaften eller nytårsaften, kan du finde inspiration til borddækningen i ISABELLAS julenummer.

Bag kulisserne i den gamle have
Kom med bag kulisserne og find inspiration til din egen have, når ISABELLAS får en rundtur i Tivoli-haven. Vi studerer alt det grønne, som gartnere og florister har tryllet frem til årets eventyrlige julemåned.

”Højt for træets grønne top, stråler juleglansen”
Når årets grantræ pyntet med lys, julekugler og en stjerne på toppen endelig bliver tændt juleaften, spreder julestemningen sig til alle kroge af stuen. Juletræet er juleaftens samlingspunkt, og mange er derfor på jagt efter det helt perfekte og personlige træ. I ISABELLAS’ julenummer bliver du guidet til at vælge det helt rette juletræ

Et feminint hjem i maskuline rammer
Kom med inden for i Susan og Daniels gennemrenoverede hjem på Amager, hvor der bliver eksperimenteret med kontrasten mellem det maskuline og feminine. Selvom hjemmet emmer af rå elementer og mange farver, bliver der hvert år pyntet til jul med naturlige kranse og julepynt i nedtonede farver. Der er masser af inspiration at hente!


Til og fra – og med kærlig hilsen
Gør julen ekstra personlig og glæd dine kære med en hilsen på et hjemmelavet kort. Få inspiration i ISABELLAS, hvor vi har samlet fine idéer til julekort, til og fra-kort og bordkort, som med garanti vil skabe juleglæde hos modtageren.

Fra alle os til alle jer...

Med dette nummer af ISABELLAS får du også magasinet Countryliv, hvor der er endnu mere juleinspiration at hente. Få bl.a. en stor julegaveguide til ham og hende, skønne opskrifter på julebag, inspiration fra tre forskellige julehjem og meget, meget mere.