Smugkig: ISABELLAS' julenummer

Oktober-vejret er både koldt, blæsende og vådt! På ISABELLAS-redaktionen ankommer vi i regntøj og med vanter på og luner os resten af dagen med varme kopper te. Men heldigvis byder den nye årstid også på hyggelige indendørsstunder og gåture i naturens farverige efterårsblade. 

I ISABELLAS oktober-nummer klæder vi boligen på til vinter og giver dig inspiration til julens første forberedelser med overdådige dekorationer og hjemmelavet pynt. Du får lækre, julede opskrifter og inspiration til at dække et stemningsfuldt julebord.

Få et smugkig i isabellas julenummer her:

Lys i mørket

Lad lys fra lanterner og lyskæder guide dig gennem de mørke og kolde måneder, vi går i møde. En lysende have er smuk og skaber en hyggelig stemning i både juletiden og i vinterens skær. Vi har samlet fine idéer til lys i mørket i vores magasin.

Konfekt i lange baner

Konfektroulade, snebolde, karameller eller måske en nougatsnitte? December bugner af delikate fristelser, og heldigvis er det tilladt at spise godter ad libitum i den søde juletid. I det nye ISABELLAS får du opskriften på forskellige juleklassikere, så der er noget til enhver smag!

Personlig gaveindpakning

Sæt et personligt præg på julens gaver ved selv at stå for indpakningen. Pynt gaverne med naturens materialer eller spiselige lækkerier, eller spar både penge og CO2 med den japanske foldeteknik "furoshiki". Vi giver inspiration og fine idéer til, hvordan du gør årets indpakning mere personlig.

Jul i alle husets kroge

Kom med indenfor, når familien Egelund pynter op til jul i deres 400 m2 store villa. Hvert år begynder familien at pynte op i midten af november og er først helt færdige, når juleaften står for døren. Kærligheden til julen er tydelig, og pynten er en blanding af traditionelt dansk julepynt, souvenirs fra familiens rejser, arvestykker og naturmaterialer.

Overdådige juledekorationer

I dette nummer af ISABELLAS forsynes du med DIY-idéer til julens smukkeste dekorationer. Begynd allerede nu at samle materialer i haven og skoven og planlæg en adventskrans, som både pynter og gør nedtællingen til den store aften ekstra eventyrlig.

En let julefrokostmenu

Find inspiration til en julefrokost-menu, der er en del lettere end den klassiske og tunge af slagsen. Du får bl.a. opskrifterne på en brusende juledrink med gin og kirsebær, små, julede hovedretter og chokolademousse med orange. Perfekt til arrangementer hvor I skal snøre danseskoene og feste videre bagefter!

Psst… Du får selvfølgelig også flere opskrifter, fx. på sunde kålsalater til den syndige juletid og klassisk julebagværk som honninghjerter og norske kjelner. 

Og som altid…

Får du økologuiden med inspiration til en grønnere, mere økologisk og bæredygtig hverdag. Du får kalenderen med aktuelle og spændende arrangementer. Du får havetips og idéer til gøremål i haven lige nu. Du får konkurrencesiden hvor du kan vinde masser af spændende præmier. Og meget, meget mere!