Smugkig: ISABELLAS' glimtende julenummer

Nu står julen - den 5. årstid - endelig for døren, og vi har samlet masser af glimtende inspiration til dig!

Ikke kun til smuk indretning og flotte buketter, men også til flot konfekt og glitrende julepynt. I år kombinerer vi den dejlige, traditionelle jul med inspiration til en grønnere jul, både med gode råd til gaveræs med god samvittighed og en mere bæredygtig december. Selvom mørket sænker sig, og julen nærmer sig, finder du samtidigt stadig masser af skøn haveinspiration - blandt andet til blødt lav og dyrkning af overset kål. Der er lidt for enhver smag, og vores julemiddag for hele familien har i år også et vegetarisk islæt.

God fornøjelse - og rigtig glædelig jul fra os på ISABELLAS. 


 

I ISABELLAS' store julenummer kan du glæde dig til:

Den store bagelyst. December er årets største bagemåned. Så vi forkæler dig med fem himmelske opskrifter, bl.a. æbleskiver med nougat og petit fours med gløgg.

Bæredygtig december. Miljøet er for alvor kommeti fokus, Co²-udslippet skal mindskes, vi skal spise mindre kød og undgå skadelig kemi. Men julens forbrugsfest kan gøre det svært at forblive miljøvenlig. Find gode tips her. 

Vasernes fest. Intet julebord uden en smuk buket. Derfor har vi købt ind hos blomsterhandleren, samlet gran, kviste og frøstande fra haven og bundet det hele sammen til fine julebuketter.

Klæd lanternerne på til jul. Har du nogle lanterner tilovers i vinterhaven, kan du tage dem indenfor og dekorere dem med papirklip og tusch og fylde dem med fin pynt. 

På sporet af Londons hofleverandører. Kig indenfor hos Londons kongelige hofleverandører, og find inspiration til søde julegaver eller blot en herlig weekend i den engelske hovedstad.
 

Få et smugkig i det nyeste nummer i galleriet:


 

Mere inspiration til det grønne haveliv? Få et smugkig i det nye Alt om haven her!