Smugkig: ISABELLAS efterårsnummer + Countryliv

 
Gå ombord i ISABELLAS efterårsnummer, hvor du bl.a. kan lære at binde din egen høstkrans og få opskrifter på saft eller marmelade af sæsones bær og frugter. Bladet gemmer også på inspirerende byhaver og inspiration til at indrette rare hyggehjørner, og så får du også vores lillesøstermagasin Countryliv med stort Aarhus-tema. 
 
 

I det nyeste nummer fra ISABELLAS kan du bl.a. glæde dig til: 

 
Viva España: Bevæg dig sydlandsk i køkkenet, og invitér dine gæster til spansk middag. Vi serverer en stor menu, der leder dine tanker til palmer og strand. Velbekomme!
 
Lad natur og by smelte sammen: Har du ikke selv en have eller altan, kan en byhave være en godt alternativt til et dejligt udeliv. Vi giver dig en guide til, hvordan du selv kommer i gang med at anlægge en frodig byhave. Vi viser dig også 9 skønne byhaver rundt omkring i landet, som du kan blive en del af. 
 
Storbyblues og sensommerstemning på landet: Vi byder dig indenfor hos Kristina og Lars’ drømmehus i Annisse i Nordsjælland. De har skiftet bylivet ud med et liv på landet og har en herlig have med udsigt til åbne marker. 
 
 
Kreativ høstkranse: Lad dig inspirere af havens blomster og blade, og bind en smuk høstkrans, der vil pynte dit hjem. Vi giver dig tips og tricks til, hvordan du binder den flotteste krans. 
 
Glæd din indre redebygger: Shop nyt til hjemmet, og bliv klar til efterårets hygge foran pejsen. Få inspiration til møbler og interiør med en rustik og varmfuld indretning. 
 

Smugkig i det nyeste magasin i galleriet: