Smugkig: ISABELLAS efterårsnummer

Vi har vinket et endeligt farvel til sommeren, og efteråret har for alvor meldt sin ankomst. I det nye ISABELLAS sætter vi stemningen med en hel menu af efterårets rustikke råvarer, som du kan samle dine gæster omkring. Vi forbereder dig på kortere og mørkere dage med inspiration til belysningen i dit hjem og giver dig opskrifter og DIY-projekter i årstidens rette ånd.

SMUGKIG I ISABELLAS NYE EFTERÅRSNUMMER:

Bind din egen evighedsbuket

Selvom sommeren er ovre, kan du med fordel gemme og tørre havens sidste blomster og bringe dem indenfor i boligen. Udover at være utrolig dekorative, er tørrede blomsterkreationer også et billigere og mere bæredygtigt alternativ – og så holder de altså, næsten, for evigt.

Skab plads til kreativiteten

Med koldere og mørkere dage i vente følger flere indendørs stunder og aktiviteter. I dette nummer af ISABELLAS finder du masser af inspiration til dit krea-rum, uanset hvordan du udfolder din kreativitet.

Besøg en farverig og blomstrende bolig

Find inspiration til boligen, når vi besøger fotograf Diana Lovrig. Kom med indenfor i et farverigt og blomstrende hjem, hvor Dianas forkærlighed for at binde sine egne buketter især kommer til udtryk. 

Lys i mørket

Den rette belysning kan skabe en varm og hyggelig efterårsstemning, når mørket falder på. Hvad end du er til glas, stof, metal eller flet, forsyner vi dig med inspiration til efterårets lampe. 

”Nu falmer skoven trindt om land...”

Efterårets gyldne og rødlige nuancer erstatter sommerens grønne blade, og det er der gode grunde at glæde sig over. Smukke dekorationer, skinnende kastanjer og hygge med stearinlys – find inspiration til DIY-projekter med naturens helt egen pynt.

Tips til forårets tulipanbed

En blomstrende forårshave kræver arbejde i det tidlige efterår. Vi har fået Tivolis chefgartners bedste tips til, hvordan du bedst vælger og lægger tulipanløg til forårets have.

Klistrende tilbehør

Lad den søde tand inspirere af forskellige opskrifter med klistrende tilbehør. Dadelkage med karamelsauce, pandekager med brombærsirup eller pavlova med brændte figner – det smager rigtig godt af efterår!

og Helt særligt ...

Får du med dette nummer af ISABELLAS to ekstra magasiner med. Alt om haven, hvor du bl.a. finder havearkitektens råd til en stilfuld have, der er nem at passe. Og så får du allerførste nummer af det helt nye magasin Kære Hjem, som bugner af idéer og gør det selv-løsninger til bolig og have.