Smugkig i det nyeste nummer af Alt om haven

Der har været lidt svingning i temperaturen, men det bliver heldigvis kun varmere fra nu af. Derfor bliver altaner og terrasser gjort klar, så man kan sidde og hygge udenfor.

Haveredaktør Nanna Teckemeier håber, at dette Alt om haven kan give lidt pusterum fra corona-virus virvaret. I dette nummer kan du f.eks. læse om, hvordan du kan gøre haven mere afslappende og harmonisk at opholde sig i ved hjælp af vand.

SYDLANDSK CHARME

Grundet Corona-virussen kan vi ikke tage på ferie, og få den dejlige sydlandske stemning. Få inspiration til hvordan du kan bringe stemningen hjem i egen have! Vi har besøgt Nanna og Jakob, som har formået at lave den hyggeligste sydlandske stemning hos dem selv.


HER KOMMER DAHLIA

Dahliaer er de smukkeste, farverige blomster, som alle bør have i haven! Læs mere om de mange forskellige typer dahliaer i det nye Alt om haven!

FORÅR PÅ ALTANEN 

Corona har taget fokus fra en masse andre verdensproblemer – bl.a. klimaet. Du kan bidrage til en mere bæredygtig verden ved at dyrke frugt og grønt på altanen eller i køkkenhaven. Læs mere om fænomenet urban gardening i det nye Alt om haven!

DYRK OG SPIS RABARBER

Rabarber er så lækker at lave desserter, saft osv. af. Vi har derfor i det nye Alt for haven en guide til, hvordan du dyrker, høster og opbevarer rabarber!

OG SOM ALTID ...

Svarer eksperterne på læserspørgsmål - de er også klar til at svare på dine. Skriv til os på [email protected]

Du finder det hele og meget mere i februarudgaven af Alt om haven.