Smugkig i det nye ISABELLAS

Nu er det nye ISABELLAS endelig på gaden

Dette ISABELLAS emmer af forår, og du får som altid masser af inspiration til haven, køkkenet og dit hjem. Du får vores bedste opskrifter med de lækre rabarbere, en guide til det spiselige ukrudt, der pibler op i haven, inspiration til indretning af terrassen og så vi viser dig, hvordan du får dine loppefund til at blomstre.

Her får du et smugkig fra det nye ISABELLAS:

Smagen af Danmark

Gæstemenuen i det nye ISABELLAS er inspireret af vores lille land, som byder på både snørklede fjorde og snorlige marker, og som forsyner os med afgrøder i topklasse. Alle opskrifter er til 6 personer!

Blomsterglæde i byhuset

Kom med indenfor hos Charlotte og Martin, hvis hjem tydeligt afspejler deres store interesse for planter, blomster og naturen – også i haven! Se resten af Charlotte og Martins flotte bolig i det nye ISABELLAS.

Rundt om rabarber

De første rabarber er så småt ved at være klar til a spise! Derfor har vi en masse lækre opskrifter til dig, som f.eks. blondie med rabarber eller rabarber-jordbær-grød med mandler! Du kan finde resten af de lækre opskrifter på side 32!

Når ukrudt kommer til ære

Ikke alle vilde planter behøves at blive betragtet som ukrudt. Mange af dem er nemlig både flotte, vitaminrige og fulde af god smag, så de kan indgå en almindelig sund kost. I det nye ISABELLAS kan du læse mere om spiseligt ukrudt!

Få loppefundende til at blomstre

Har du et gammelt møbel, der trænger til en overhaling, eller kunne du bare godt tænke dig at gøre din indretning ekstra personlig, kan du upcycle gamle møbler til nye. Find ud af hvordan i det nye ISABELLAS!