Smugkig i det nye ISABELLAS

Nu er det nye ISABELLAS endelig på gaden

Vi giver dig et magasin med masser af inspiration. Du får blandt andet 14 sider med tips til, hvordan du kan forny din bolig. Du får også masser af kreative vintersysler. Og så får du selvfølgelig skønne opskrifter på både en fransk og asiatisk gæstemenu. Og dejlige opskrifter på saftige kager bagt med grøntsager.

Her får du et smugkig fra det nye ISABELLAS

Gæstemenu: Det bedste fra to verdener

Overrask dine gæster med en delikat, asiatisk gæstemenu tilberedt af råvarer fra den danske muld. Retterne indeholder en del asiatiske krydderier og ingredienser, men de kan fås i større velassorterede supermarkeder. Alle opskrifter rækker til seks personer.

Boliginspiration: Sommerhus udenpå, helårsbolig indeni

En lang grusvej fører op til et sortmalet træhus med småsprossede vinduer omgivet af høje grantræer og en eng. Det er Stephanie Laraignou og hendes families sommerhus i Hornbæk, som de bruger hele året. Derfor er det indrettet som en almindelig bolig med ting fra deres hjem i København.

Forårsbebudere: De hvide vidundere

Det er koldt derude, men snart dukker de første juleroser og vintergækker op i haven. Tag et par stykker med indenfor i vaser og potter, og skab snehvide tableauer. Supplér med perlehyacinter, krokus og gæslingegrene fra blomsterhandleren.

Haven lige nu: Farver i vinterhaven

Selv om en frostdækket have kan være et smukt syn, er det en smule kedeligt, når vinteren lægger en dæmper på både farver og frodighed. Du kan dog godt gøre dit til, at der kommer små farveklatter hist og pist. Vi guider dig til buske og blomster, der kan gøre haven lidt mere farverig og dermed vinteren mere udholdelig.

Det søde: Tryl med grøntsager

Har du svært ved at få tømt forrådskammeret for rødbeder, gulerødder og butternutsquash, kan du bruge nogle af dem i saftige vinterkager. Det kan godt være, at vitaminerne ikke bevares ved opvarmning, men grøntsagerne er stadig sundt fyld i de ellers så syndige kager

DIY: Kulørte vinterkranse

Trænger du til farver i en mørk tid, så bind en rustik krans til hoveddøren eller bordet. Brug grene og mos fra naturen, og supplér med lidt blomster, blomsterløg, tørrede hortensiaer eller flotte dekorative bær fra blomsterhandleren.