Smugkig: Det nye ISABELLAS fejrer sommeren

Havens træer springer ud, græsset bliver grønnere og himlen blå - sommeren er lige om hjørnet! Vi sørger for, at du får det hele med fra den længe ventede årstid; skønne retter med sæsonens afgrøder, sommerskønne DIY-projekter og inspiration til lune hyggekroge i haven, så du tage et hvil i en solstråle. Har du endnu ikke fået fingrene i magasinet, kan du få et smugkig her. 

Bliv abbonent på ISABELLAS her!

Det kan du glæde dig til i ISABELLAS nr. 3:

  • Fin forsmag på sommeren. Asparges, rabarber og de første røde jordbær er noget ganske særligt, og sæsonen er desværre ikke så lang. Derfor gælder det om at integrere  de gode råvarer i alle former for retter. 
  • Sommer på langs. Det er blevet tid til at finde havemøblerne frem og indrette uderummet med fredfyldte oaser, der indbyder til afslapning og hygge. Skift de gamle møbler ud, eller frisk dem op med nye hynder og puder.
  • Et idyllisk liv på landet. Mellem gult blomstrende krysantemummarker og enorme egetræer på Bornholm ligger den firlængede gård, hvor Charlotte Storm og hendes mand,Thor Gunnar Kofoed, bor. Her har de indrettet sig med loppefund, arvestykker og ting fra deres rejser, så hjemmet har en helt unik og personlig stemning.
  • En hyldest til de gamle sorter. Vil du servere blå pommes frites til grillbøffen eller søde, hvide ribs til desserten, kan du prøve at dyrke nogle af de gode, gamle sorter af bær og grøntsager. Fordi sorterne er sunde  og velafprøvede, er de nemme at have med at gøre og giver et højt udbytte. 
  • Længe leve storkenæb. Storkenæb er populær i danske haver. Den ser poetisk ud, er nem at dyrke, og så kan den blive op til 40 år gammel. Derudover blomstrer den ofte to gange på en sæson, og så er det en stærk plante, der klarer sig i stort set al slags jord.

Den skønenste sommerret: One-put nudler med squash og svampe

I galleriet kan du få et smugkig i det nye magasin:

Se også: Sådan rengør du dine blomstervaser