Smugkig: Det nye ISABELLAS + Countryliv

Det er snart sommer, og de fleste af os begynder at hige efter lune dage på terrassen og i haven. I det nye ISABELLAS fejrer vi forsommeren med smukke blomstrende haver, indretning med omtanke samt lækre opskrifter.

Læs bl.a. om pompøse pæoner, en bornholmsk herregård omgivet af lilla purløgsmarker og dyrkning af melon og agurk i drivhus. Få også inspiration til bæredygtig boligindretning samt lækre sommerretter og -desserter.

I ISABELLAS nr. 4 kan du bl.a. læse om:

Indret dig grønt og bæredygtigt. Det er de færreste, der lever fuldstændig bæredygtigt, men man kan altid blive inspireret til nye måder at tænke på. Bliv inspireret af vores idéer ISABELLAS.

Hun sikkert sig en kage får … Lad dig inspirere af fem farverige kager med frugt og bær, som du kan servere til sæsonens fødselsdage og fejringer – eller blot til en hyggelig stund på terrassen.

Havefest med flowerpower. Skal du holde fest i haven, giver maj og junis blomsterflor masser af muligheder for smukke idéer til bordet.

Se også: Den skønneste rabarberiste.

En kunstner i haven. Læs med, når vi besøger Lise Trampedachs romantiske landsbyhave, hvor der vokser roser, hyld, klematis og pæoner sammen i vild forening. Bag haven gemmer der sig en kunstnerisk sjæl.

Sommer på grillen. Hiv grillen frem, og invitér vennerne på en klassisk grillmiddag med det hele.

Kaffe, kage og countrystil. Vi har været på tur i sommerlandet og besøgt fem caféer, som kredser om grønne værdier og altid har hyggen i centrum.

Pæoner med pomp og pragt. Pæoner er nogle af forsommerens mest overdådige blomster. Planter du flere forskellige sorter, kan du strække sæsonen fra maj til slutningen af juli.

Bliv inspireret: Sådan indretter du dig grønt på altan og terrasse.

Få et smugkig i det nye ISABELLAS i galleriet herunder: