Smugkig: Alt om havens vinternummer

Alt om haven nr. 10 er netop kommet på gaden, og dermed det sidste nummer i år 2017. Trist, men et lille vinterhi skal der til, før nye forårsprojekter kan spire. For nej, vinteren er ikke ligefrem favoritårstiden for haverne og haveejerne – og sådan er det bare.

Men årets vinterhi er ikke endnu, og der er heldigvis stadig ting at gøre i haven og en masse at planlægge til næste haveår. Derfor kan du i dette nummer af Alt om haven læse om vinterkål, vinterbuske og -blomster, beskæring og meget mere, som stadig kan optage os i vintermånederne.

Her får du et lille smugkig i det nyeste magasin, med tips og tricks til at udvide havesæsonen lidt endnu.  

Se også: DIY: 5 gyldne idéer med efterårsblade

I Alt om haven nr. 10 kan du bl.a. læse om:

Lys haven op. Det er blevet mørkt udenfor, og der er brug for lys over gang og sti. Vælg den rigtige belysning, og få mest muligt ud af din have i den mørke tid, samtidig med at du tænker på miljøet.

Haverum i vinterform. Bronzebrune bøgehække, stedsegrønne former, sigtelinjer og fokuspunkter gør haven spændende også om vinteren.

Grønne genveje. Gør mindre, nyd mere, og lad naturen vise vejen til en smuk, levende og bæredygtig have. Prøv vores 12 nemme tip.

Beskæringsguide – til hele året! Hold havens træer, frugt- og prydbuske i topform med regelmæssig beskæring, og få et blomsterhav og en bugnende høst hvert år. Læs her, hvordan du beskærer på den rigtige måde og vælger det rigtige tidspunkt.

Klassiske kristtorn. Det stedsegrønne løv og de skinnende, røde bær gør kristtorn uvurderlig i såvel haven som vinterens kranse og dekorationer.

Prøv også: De bedste tips til afskårne blomster

I galleriet kan du få et smugkig på lidt flere artikler:

Læs også: Sådan planter og passer du et valnøddetræ