Smugkig: Alt om havens juninummer

Kalenderen siger juni, og det er højsæson for at bruge tid i haven og nyde udelivet. Hvad enten juni byder på solrige dage eller de mere overskyede af slagsen – så kan vi ikke vente med at indtage alle hjørner af den blomstrende have.

I det nye nummer af Alt om haven får du inspiration til spiselige og lækre bær, velduftende mynte, et væld af roser og liljer samt at indrette sommerhushaven med mange funktioner. Landskabsarkitekt Jane Schul giver desuden gode råd til, hvordan du kan indrette en have, der har meget skygge.

I Alt om havens nye juninummer kan du bl.a. læse om:

Nem, varieret og helt sin egen. Der kommer stadig flere spændende sorter af vortemælk, som med sit helt specielle udseende fortjener større opmærksomhed i vores haver.

Skønne og anderledes spisebær. Der findes mange spiselige og lækre bær, vi ikke kender så meget til. Se, hvilke lækre og anderledes bær du kan dyrke i din have.

Farverige liljer. Med deres store blomster og skønne duft er liljer fantastiske i haven, og der er mange forskellige at vælge imellem.

Eventyrlig rosenhave. I Marianne og Michaels have på Lolland vokser roserne både i indkørslen, op ad træer og på husets tag.

Sommerhushave i arkitektoniske linjer. Christel Gads sommerhushave opfylder mange funktioner. Få inspiration og idéer til din egen sommerhushave.

Invitér til fest i haven. Sommeraftenerne indbyder til fest i haven. Få inspiration til, hvad du skal bruge til den perfekte havefest.

Få et smugkig i det nye Alt om haven i galleriet: