Smugkig: Alt om havens juli-nummer

Træk de grønne fingre op ad lommen, og hiv arbejdshandskerne frem. Havesæsonen er for alvor over os, og det kribler og krabler i os for at komme i gang med de mange gøremål. Vi kan ikke komme i tanke om nogen bedre terapiform end en tur i haven! Få et smugkig af det nyeste magasin lige her. 

Læs også: Slip af med myrer i haven

I det nyeste Alt om haven får du bl.a.:

Bolsjefarver og vild natur. Årets havebegivenheder havde fokus på natur, kultur og farver. Vi har samlet de mest spændende tendenser og nye planter fra Chelsea Flower Show. 

Når gartneren er en gadget. Kan apps, robotter og gadgets gøre dit haveliv lettere? Kig med i artiklen, og lad dig inspirere af de mange fantasifulde bud på elektronisk hjælp til havearbejdet. 

Liljer: Elegane og fyrige. De har en blomsterpragt som få, mange med en fantatisk duft, i sarte farver fra sart hvid til fyrig orange. Lær liljen at kende, og få den til at trives i din have. 

Se også: Det nyeste ISABELLAS

Haveguiden. Vores havemand, Kenn Römer-Bruhn tager dig med i sin have og guider dig gennem sommerens grønne gøremål. Du får alt fra kreative indfald til udførlige hands on-guides. 

En duft af lilla. Lavendler er et smukt indslag i sommerhaven, hvad enten man vælger den robuste og velduftende ægte lavendel eller den sarte storblomstrende sommerfuglelavendel. 

Læs også: Undgå lus i roserne

I galleriet får du et smugkig i det nyeste Alt om haven: