Smugkig: Alt om havens forårsnummer

Marts er måneden, hvor vi officielt træder ind i foråret - og vi har glædet os! De friske forårsvinde, årets første lune solstråler og nye, grønne spirer, som skyder op omkring os, giver lyst til at rydde op, rydde ud og forny - både ude og inde. 

Se også: Guide til forårets blomster 

I det nye nummer af Alt om haven har vi allieret os med en af de absolut bedste inden for dansk havedesign, nemlig landskabsarkitekt Jane Schul, som i de kommende numre vil give sit bud på, hvordan man løser nogle typiske haveudfordringer. Derudover får du masser af inspiration til, hvordan du starter det nye haveår på bedste vis, og hvad du kan dyrke i haven i den nye sæson. Du kan bl.a. læse om:

I Alt om havens nye forårsnummer kan du bl.a. læse om: 

Genbrug det rene regnvand: Skån miljøet og pengepungen ved at opsamle regnvand og bruge det til at vande med. 

Forår i fuldt flor: Magnolier fås i alle størrelser fra små buske til store træer, og ved at plante flere forskellige kan sæsonen strækkes over et par måneder eller mere. 

En naturlig blomstring: Bidrag til biodiversiteten i din have ved at så et smukt bed med vilde blomster.

God start under glas: Kom godt fra start i drivhuset ved at få styr på grundlæggende faktorer som vanding, jord, gødning og temperatur. 

En verden af rabarber: Plant, pluk løs, og nyd de sprøde stængler. Vi guider til de bedste sorter. 

Tomater i topform: Tomater er ikke bare røde og runde, men findes i en overflod af former, farver, størrelser og smagsnuancer. Få tips til såning og pasning. 

Prøv også: Planlæg din sommerhave nu

Få et smukig i det nye Alt om haven i galleriet: 

Mere grøn inspiration: Få sundere planter uden sprøjte