Smugkig: Alt om havens februarnummer

I takt med at temperaturen faldt, steg vores iver efter at komme ud i haven igen. Og nu er det så tæt på at være aktuelt, at vi ikke kan vente mere!

De små forårsbebudere pynter fint, og bringer godt nyt om varmere tider med sig - men du kan også komme varmen i forkøbet og begynde at gå så småt i gang. I det nye Alt om haven guider vi dig til forspiring af både artiskok og peberfrugt, og vi har desuden fundet masser af projekter frem, der ikke afhænger af sommersolen.  

Så nu er det altså på med havehandskerne igen. Rigtig glædelig havesæson!

Få et lille smugkig på det nyeste magasin her: 

Se også: 3 afgrøder, du kan forspire i januar

I Alt om haven nr. 1 kan du bl.a. læse om:

Pift op med pil. Den smidige pil kan bruges til alt fra levende hegn til flettede skulpturer. Er du bidt af en gal fletter, kan du nemt selv dyrke pilen og høste grene til dine kreative projekter. 

1-2-3 Spir! Under glas, i pluggbokse og spirepotter er startskuddet gået til årets forspiringssæson. Få udstyret i orden, og gå i gang!

Gødning gjort nemt. Mere er ikke nødvendigvis bedre, når køkkenhaven skal gødes. Bruger man ikke den rigtige type og den rigtige mængde gødning, kan man gøre mere skade end gavn.

Kickstart køkkenhaven. Går du tidligt i gang, kan de første nye afgrøder høstes allerede i april. Kom med ind i Niels og Tapanis bæredygtige køkkenhave, og få deres bedste tip til, hvordan du kommer på forkant med kartofler, spinat, hestebønner og andre lækkerier.

Læs også: DIY: Lav bedårende blomsterrammer

I galleriet kan du få et smugkig på lidt flere artikler:

Læs også: Sådan passer du dine stueplanter, når det er vinter