Smugkig: Årets første ISABELLAS + Countryliv

Foråret er lige om hjørnet, og de første tegn på den nye sæson nærmer sig. Forventningens glæde til lysere dage, varmere temperaturer og nyt liv i haven er stor.

I det nye ISABELLAS tager vi forskud på forårets mange glæder og sysler, så du får et forspring med både have og bolig. Læs bl.a. om årets nye boligtrends, himmelske opskrifter med årstidens råvarer, inspiration til ny og moderne køkkenindretning og meget mere.

I ISABELLAS nye forårsnummer byder vi bl.a. på:

Nem menu til mange. Det kan være stressende at have mange gæster til middag, men med en god, mættende gryderet går det hele lidt nemmere. Vi har tilberedt en rustik gæstemenu, som er hurtig at tilberede.

Se også: Skift farven på dine hortensiaer

Creme de la creme. Der er ikke noget, det taler til sjælen som en kage med velsmagende creme. Vi forfører dig med fem fantastiske fristelser, som du kan servere til en god kop kaffe. 

Kom godt i gang med køkkenhaven. Det er dejligt selv at dyrke grøntsager, hvad enten du har have eller blot et stykke jord i en haveforening. Lige nu kan du begynde at forberede jorden, så den er klar til såning fra omkring april. 

Stenbiderrogn - havets spiselige perler. I februar og marts er det højsæson for stenbidderrogn, så det gælder om at tænke den ind i så mange retter som muligt. Vi har tilberedt fem forretter, som du også kan severe til en weekendfrokost med et godt brød til. 

Få et smukig i det nye ISABELLAS i galleriet herunder: 

Mere grøn inspiration: 7 fine forårsidéer med lilla løgplanter