NYT ISABELLAS nr. 3 på gaden

ISABELLAS nr. 3 2013 er på gaden nu. Læs bl.a. om buketter, kranse og opsatser med syrener, som vidunderlige vitriner, hjemmeavlede danske jordbær og om økologiske grøntsager fra en gårdbutik.

Få et smugkig i det nye ISABELLAS her>>

Få opskriften på basilikum is med jordbær fra det nye ISABELLAS her>>

Lige nu får du 20 % på alt havegrej i vores nye webshop når du bruger koden ISAHAVE. Se hvordan du gør her>>

Fransk og forførende
Inviter dine gæster på ægte fransk bistromad, der smager, så Eiffeltårnet synger.

Lav dine egne plantepinde
Ved du ikke, hvad du skal stille op med farmors gamle slidte sølvtøj? Vi har forvandlet sølvskeer til søde plantepinde til haven.

Suveræne saucer
Smager din mors sauce også altid bedre end din egen? Kom op i saucesuperligaen med vores guide til hollandaise, persillesauce, vinaigrette og cæsardressing.

Ingen have uden ærteblomster
Ærteblomster er smukke og dufter som en drøm. Snup vores bedste tips til gode sorter og fine buketter.

Læs fx om hvordan du skaber en ægte mormorhave, bliver inspireret til smukke tulipanbuketter, pynter kager til forårets fest og planter krukker til.

Læs om fransk mad, planter og ærteblomster og skønne vitriner Læs om fransk mad, planter og ærteblomster og skønne vitriner Læs om fransk mad, planter og ærteblomster og skønne vitriner Læs om fransk mad, planter og ærteblomster og skønne vitriner

En duft af syrener
Det gælder om at nyde de duftende syrener, inden de forsvinder. Brug dem i buketter, kranse og sæber romantik?

Byg en gårdbutik
Vi har besøgt et par, som har gjort drømmen om en økologisk gårdbutik til virkelighed. Få deres bedste tips til afgrøder, høns og kødkvæg.

Verdens bedste jordbær
Fyld køkkenhaven med søde jordbær, og brug dem i dejlige desserter. Læs, hvordan du dyrker jordbær med succes hele sommeren.

Vidunderlige vitriner
Vitrineskabe er praktiske til opbevaring af alt fra bøger til køkkenstel. Vi har fundet en række flotte vitriner til stuen og køkkenet.