Nyt havenummer + Maries idéer

Forårsblomsterne pibler op af jorden, og havesæsonen er endelig skudt i gang. ISABELLAS guider vi dig til masser af grønne gøremål og meget andet i det nye, store havenummer, som er på gaden nu!

Anlæg en fransk køkkenhave
Artiskok, asparges, skalotteløg og estragon er typiske ingredienser i det franske køkken. Læs, hvordan du dyrker dem selv, så du kan blive selvforsynende med de gode råvarer.

Mere ISABELLAS: Bliv medlem af Mit ISABELLAS

Dyrk de høje blomster
Savner du landstil og romantik i din have, så plant fingerbøl, gladiolus, stokrose og andre høje skønheder. Vi guider dig til smukke sorter.

Frisk køkkenet op
Det behøver ikke at koste en formue at forvandle stilen i sit køkken. Med nye tekstiler, porcelæn og tilbehør kommer du langt.

FÅ OPSKRIFTER, REPORTAGER OG INSPIRATION I ISABELLAS!

Forårets bedste desserter
Efter en lang vinter trænger vi til lette forårskager og desserter. Glæd dig til vores fem suveræne opskrifter.

Giv blomsterne et espalier
Nogle blomster kravler, før de kan stå, og har derfor brug for lidt støtte. Vi viser dig, hvordan du bygger to flotte espalierer til roser og klematis.

Få en lille forsmag på nogle af godterne fra det nye nummer i galleriet herunder: