ISABELLAS nr. 100 er på gaden - ekstra stort nummer!

Dagene er blevet kortere og køligere, og det er om at nyde det sidste af havesæsonen og tid til at kigge frem mod julen og alle dens hyggelige forberedelser. I ISABELLAS' jubilæumsnummer får du masser af ideer til julen 2015 og selvfølgelig som altid inspiration til have, indretning og mad. 

Kom med bag om kameraet, da vi lavede forside til ISABELLAS nr. 100 her:

Dyrk efteråret i haven

Efteråret byder på smukke, gyldne farver, som sagtens kan nydes i haven. Lav smukke buketter af havens blomster, sæt fine lanterner op og pluk de sidste frugter til kager, gelé og sirup.

Lamper til den mørke tid

Belysning betyder rigtig meget i boligindretningen, og det er vigtigt at vælge lys efter behov. Få masser af skøn lampe-inspiration i vores shoppeguide.

Bæredygtig julefrokost

Det behøver hverken være dyrt eller besværligt at lave en overdådig og samtidig økologisk og bæredygtig julefrokost til dine gæster. Vi giver dig en komplet menu. 

Røde afgrøder i haven

Det er ikke kun rødkål og rødbeder, der hører til havens røde udvalg af afgrøder. Bliv klogere på alle de røde afgrøder, så du kan dyrke dem til næste år. 

Pynt op med småkager

Kagedåserne skal selvfølgelig fyldes med småkager op til jul, men hvad med at bage lidt ekstra og bruge dem som pynt? Du kan for eksempel lave fine bordkort, juletræer eller en fin krans til døren.

Solid efterårsmad fra fire lande

Efterår kalder på gedigen mad, der mætter og varmer. Vi har fundet inspiration i fire forskellige lande og giver dig vores bud på skønne efterårsretter.

Smukke og anderledes adventskranse

Uanset om du er til den traditionelle krans eller gerne vil pynte op med en mere altenativ adventsdekoration, kan du helt sikkert finde inspiration her. Og så er det lige nu, du kan samle materialer i naturen. 

 

Se nogle af de smukke sider fra det nye magasin i galleriet herunder!