ISABELLAS abonnement

Er du vild med havelivet og alt, hvad det indebærer? Elsker du at finde idéer til gør det selv-projekter og hjemmelige sysler, du kan kaste dig over? Går du op i økologi, lækre råvarer, hjemmebag og skønne menuer, du kan servere for dine gæster? Og rimer country living på din måde at finde sig til rette derhjemme? Så er et ISABELLAS abonnement lige noget for dig!
 

Et ISABELLAS abonnement

ISABELLAS handler om det gode hverdagsliv med fokus på haven, maden og boligen. Stilen er landlig og kunstnerisk, og artiklerne handler først og fremmest om at være kreativ, det vil sige at gøre frem for at købe. I hvert magasin kan du glæde dig til:
 
  • At finder inspiration til både store og små projekter i haven og til at se smukke buketter, kranse eller andre former for blomsterdekorationer, som du nemt kan gøre efter.
  • At få ideer til gæstemenuer med vinforslag samt opskrifter på søde lækkerier og god og nem hverdagsmad.
  • At se fantastiske boliger og inspirerende boligtendenser med anvisninger på, hvordan du selv kan gøre indretningen efter, eller hvor du kan købe interiøret.
  • At du fire gange årligt også modtager vores magasin Country Living, der hylder den moderne bolig og krydrer den med den smukke, landlige countrystil.
  • At vi fokuserer på årstiden med alt, hvad det indebærer. Vi giver dig alt fra havetips til mad i sæson og præsenterer løbende tidens tendenser indenfor indretning af boligen såvel som sommerhuset og orangeriet og skuret i haven.
  • At magasinet automatisk bliver bragt til din dør - og at du modtager det, før du kan finde det i butikkerne!

DU KAN BESTILLE DIT ISABELLAS ABONNEMENT HER!

Sådan fungerer et ISABELLAS abonnement

ISABELLAS udgives otte gange om året, og prisen er 64,95 kr. pr. magasin. Du kan bestille dit ISABELLAS abonnement med en hvervegave eller blot som det er.

Bestiller du et ISABELLAS abonnement, kan du når som helst efter din evt. købsforpligtelse opsige dit abonnement. Du har altid 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af dit første blad. En evt. hvervegave modtager du cirka tre uger efter, vi har registreret din betaling for et ISABELLAS abonnement.
 
Vil du bestille et ISABELLAS abonnement, kan du læse mere i vores betingelser for abonnement her.
 
Vil du se, hvad du får med et abonnement på ISABELLAS? Hver gang et nyt magasinet er på gaden, kan du se udvalgte sider fra bladet på vores hjemmeside.