Alt om haven - årets første nummer

Årets første nummer af Alt om haven er landet i butikkerne - og det betyder, at foråret er lige om hjørnet! Vi byder det nye haveår velkommen med friske kræfter og grønne fingre, og har samlet vores bedste tips og tricks til, hvad du skal lave i haven i den nye sæson. Dog bider vinterkulden lidt endnu, og derfor har vi også fundet masser af inspration frem til projekter, der ikke afhænger af vejret.

I årets første nummer kan du bl.a. læse om:

Frønyheder 2019. Årets frøkataloger byder på comeback til gode klassikere med en kæk lille krølle, samt tilføjelser til sortimentet af økologiske frø, som bliver stadig større. Vi har lavet hele guiden til dig! 

Vidunderlig vinter. Med det rigtige plantevalg og en god sturktur kan vinteren i haven være en meget smuk årstid. Jeannett Fruergaard satser på elegante græsser og tydelige sigtelinjer.  

Spis din have. Bland blomster og spiselige urter i farvestrålende bede med en overflod af sunde, smagfulde planter.  

Kartofler - havens gule guld. Det er ikke svært at dyrke tidlige kartofler, hvis du kommer godt fra start og undgår faldgruberne undervejs. Gå i gang nu, og glæd dig til til tidlige kartofler. 

Se også: Guide til forårets blomster

Isblomster. I de koldeste vintermåneder er vårlyng et dejligt friskt og farverigt syn, når den folder sine små klokkeformede blomster i rose og hvide nuancer ud. 

Få haven på sikker grund. Den tilsyneladende fine, løse jord i en ny anlagt have kan gemme på skjulte problemer. Løs problemet fra bunden og få en have, der trives langt bedre. 

Bliv din egen vinbonde. Kom godt i gang med at dyrke vin ved at se en erfaren vindyrker over skulderen. Vi har besøgt en vinmark ved Jyllinge, og guider dig hele vejen!  

Få et smugkig i det nye Alt om haven i galleriet: