Smugkig: ISABELLAS' store efterårs- og julenummer

Den 5. årstid - det er, hvad vi kalder julen på ISABELLAS, og derfor går vi også i gang med forberedelserne til den hyggelige, skønne, glade højtid i god tid. Dog nyder vi også efterårets ankomst til fulde, og skruer ekstra op for den skønne hygge, der hører netop denne sæson til.

I ISABELLAS' store efterårs- og julenummer indleder vi både et kreativt efterår med gyldne kranse og buketter fra havens grene, og giver inspiration til alt det, der gør julen endnu rarere - lige fra den gode julefrokost-menu til knas og søde sager, og hvordan du pynter det perfekte julebord. Få et smugkig her!


 

I ISABELLAS' store efterårs- og julenummer kan du bl.a. glæde dig til:

Nu falmer skoven. Netop nu står naturen i de smukkeste flammende farver. Tag en kurv under armen, og gå i skoven for at indsamle blade, grene og frøstande til buketter og dekorationer til efterårsboligen. 

Hængt op til jul? Skal den hjemmelavede julepynt være hurtig og nem i år, kan du lave vores fine papirpynt, der egner sig til at hænge på juletræet eller bare på en gren. Vi guider dig til julehjerter, kræmmerhuse og moderne stjerner.

Chokolade til det hele. Chokolade er en uundværlig del af julen. Derfor forkæler vi dig med fem ypperlige opskrifter af både den cremede, knasende, glitrende og krydrede slags.

Dæk op til hjerternes fest. Nogle dækker deres juleborde på samme måde år efter år, mens andre holder af at eksperimentere. Har du mod på det sidste, kan du lade dig inspirere af vores tre stilarter: Franske fornemmelser, engelsk bibliotek og moderne dansk.

Græskar uden gys. Græskar er andet end orange materialer til børnenes halloweenfest. De fås efterhånden i flere farver, former og størrelser, og så er de nemme at dyrke i haven. 

Skal du bruge efteråret i haven? Få mange flere tips i det nye Alt om haven!

Få et smugkig i vores nye magasin i galleriet: