Smugkig: ISABELLAS nye forårsnummer

Foråret er stille og roligt på vej, og en af de mest populære og længst savnede årstider - og vi er mere end klar til lysere tider og gensyn med fine farver i boligen, madlavningen og haven. Få bl.a. inspiration til påskemiddagen, og invitér dine gæster på en smuk pastelfarvet påskemiddag. Vi guider dig også til forskellige stilarter med fine DIY-idéer. Vi lover, der er noget for enhver smag. 

Sammen med ISABELLAS får du denne gang også det nyeste Alt om haven med helt gratis. Hos Alt om haven har vi allieret os med en af de absolut bedste inden for dansk havedesign, nemlig landskabsarkitekt Jane Schul, som i de kommende numre vil give sit bud på, hvordan man løser nogle typiske haveudfordringer. Du får også masser af inspiration til, hvordan du starter det nye haveår på bedste vis, og hvad du kan dyrke i haven i den nye sæson. 

Læs mere om Alt om havens marts-nummer her!

Det kan du glæde dig til i ISABELLAS nr.2: 

En frisk start: Vinteren er forbi, så vi hylder det spæde forår med en frisk gæstemenu med æg, asparges, muslinger, perlehønebryst og masser af citron. 

Væk de sovende grene: Mange træer sover stadig vintersøvn, men du kan vække deres grene lidt før tid ved at drive dem i blomst indenfor. Nyd synet af grenene, som de er, og brug dem i buketter og dekorationer.

Invitér til kagebord: Det er hyggeligt at samle familie og venner på en af forårets mange helligdage. I stedet for at invitere til frokost eller middag kan du invitere til eftermiddagskaffe med stort kagebord. Mindre kan selvfølgelig også gøre det.

Piblende påskepynt: Påsken nærmer sig, og er du heldig, pibler løgplanterne  frem i haven. Brug dem i fine opstillinger på bordet sammen med grene, påskeæg og andet velvalgt pynt.

Se også: Regnbuepandekagetårn med citroncreme

Tulipaner på spring: Margit og Lean Bruuns have blomstrer med tusindvis af løgvækster om foråret, og især tulipaner og narcisser fylder godt i bedene. Haven byder også på små skulpturer samt et hyggeligt potteskur og drivhus, så parret kan nyde udelivet mest muligt.

Elegant seng af dør og spånplader: Mangler du en ny seng til fx gæsteværelset, børneværelset eller sommerhuset, kan du nemt og billigt bygge en af spånplader. Vi har opgraderet den med en flot sengegavl lavet af en gammel fyldningsdør.

Dyrk Italien i køkkenhaven: Tomater, basilikum, auberginer, artiskokker og squash er klassiske ingredienser i det italienske køkken. Vi guider dig til, hvordan du kan dyrke de populære afgrøder i din egen køkkenhave, så du kan kokkerere endnu bedre lasagne og bolognese.
 

Få et smugkig på bladet i galleriet!