Smugkig i vores grønne særnummer

I vores store grønne nummer eller Green Issue, som vi kalder det, vil du forsat få inspiration i forhold til bolig, mad, have, skønhed og meget mere - denne gang har vi dog et ekstra fokus på den grønne livstil. Vi guider dig til, hvordan du får en grønnere hverdag til gavn for dig selv og for kloden!

ISABELLAS miljøbevidste green issue

Glæd dig blandt andet til:

Indret dig grønt: Møbler og interiør af bæredygtige eller økologiske materialer vinder mere og mere frem. Få inspiration til, hvordan du indretter dig grønnere.

Sådan gør du for alvor en forskel: Få tips til, hvordan du kan gøre en forskel for miljøet uden at gå på kompromis med hverdagen.

Invitér på klimavenlig brunch: Opskrifter til brunch af danske, økologiske råvare, der ikke har haft lange transporttider.

Vegetarmenu uden afsavn: Det er bedre for miljøet at lade kødet blive i køledisken. Få inspiration til kødfri retter, der ikke vil få dig til at savne de animalske proteiner.

Gør det selv: Frem med strikkepinde og hæklenåle: Strik og hækl selv karklude, håndklæder og grydelapper af økogarn og garnrester.

Undgå kagespild: Fem opskrifter på kager, der er fryseegnede. Ingen søde sager bør gå til spilde! 

Gå ikke glip af alt det gode ved ISABELLAS

SMUGKIG I DET NYE MAGASIN I GALLERIET HERUNDER!